Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele cu cele mai mari profituri din Bihor

Cea mai profitabilă firmă din Bihor a obținut un profit net mai mare decât următoarele nouă la un loc în 2021.

Primele 10 companii din Bihor, în funcție de profitul net obținut în 2021, au avut un profit net de peste 822 de milioane de lei, potrivit aplicației B2I.app.

Raportul interactiv publicat în aplicația B2I.app analizează firmele care au o cifră de afaceri mai mare de 100.000 de lei și poate fi consultat online pe linkul https://b2i.app/demo/159.

Top 10 firme bihorene în funcție de profitul net

Locul întâi este ocupat de Liciuchiciu Web Design SRL, care a obținut în 2021 un profit net de 496 de milioane de lei. Pe locul II se clasează Compania de Apă Oradea cu un profit net de 58 de milioane de lei, iar pe locul III se poziționează Purem Oradea – profit net 51 de milioane de lei.

În continuarea clasamentului, locul IV este ocupat de Madrugada – profit net 35 de milioane de lei, locul V – H. Essers – 34 de milioane de lei profit net, locul VI – Optimedia SRL – profit net de 33 de milioane de lei și locul VIII – Certinvest SRL – profit net 33 de milioane de lei.

Pe ultimele trei poziții în Top 10 firme bihorene după profitul net se clasează: locul VIII – Tibea Imob SRL – 30 de milioane de lei, locul IX – Distrigaz Vest – 28 de milioane de lei și locul X – Lotus Center – 24 de milioane de lei.

Potrivit raportului B2I.app, în județul Bihor erau în 2021 13.266 de companii cu cifra de afaceri mai mare de 100.000 de lei. Profitul net obținut de acestea se cifra la 44,4 mld lei, cifră cu care județul Bihor se clasa pe locul 13 la nivel național.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul Regional Vest are acum pagină proprie de Facebook

Articolul următor
Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj a fost gazda Women of NeurotechEU, reuniune a femeilor din alianța The European University of Brain and Technology.

Femeile din NeurotechEU s-au reunit la Cluj. "Avem prea puține cercetătoare"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share