Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Lounge-ul din Aeroportul Internațional Sibiu aniversează 1 an de la inaugurare

Business Lounge-ul din Aeroportul Internațional Sibiu, Lagardère Travel Retail, aniversează un an de la inaugurare. Compania își propune să investească 15 milioane de euro pentru dezvoltarea serviciilor de retail din aeroporturile regionale din România.

Business Lounge-ul dezvoltat de Lagardère Travel Retail este amplasat în zona de – plecări externe – din Aeroportul Internațional Sibiu, după controlul de securitate, având o suprafață de 80 de metri pătrați. În acest salon de business, călătorii se bucură de serviciile cu care sunt deja obișnuiți în marile aeroporturi internaționale: zonă de relaxare, presă autohtonă și străină, internet, acces la știri și la programul zborurilor, facilități de încărcare a dispozitivelor electronice, servicii de imprimare și scanare, etc. În plus, ei au la dispoziție variate specialități de cafea, ceai, băuturi reci și calde, sucuri proaspete, gustări, sandvișuri, salate și deserturi, în noua cafenea So!Coffee, anexată Business Lounge-ului, într-un spațiu de aproximativ 18 metri pătrați.

„Lagardère Travel Retail aniversează 1 an de existență a uneia dintre cele mai frumoase reușite pe plan local, posibilă datorită parteneriatului cu autoritățile locale: Business Lounge-ul din incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Prin inaugurarea acestui spațiu, compania și-a extins gama de servicii oferite pasagerilor aflați în tranzit pe aeroportul din Sibiu, unde suntem prezenți din 2007. Continuarea dezvoltării serviciilor noastre în aeroporturile regionale este una dintre direcțiile strategice ale companiei. În următoarea perioadă, în funcție de nevoile autorităților locale, suntem pregătiți să investim peste 15 milioane euro în spațiile comerciale și de alimentație publică ce vor rezulta în urma proiectelor de extindere și/sau construcție a noi terminale în aeroporturile regionale. Prin aceste investiții estimăm că vom genera peste 200 de locuri de muncă și contribuții anuale la bugetul de stat de peste 20 milioane euro”, a declarat Marius Văcălău, CEO Lagardère Travel Retail.

„Prin existența acestui salon de business, Aeroportul Internațional Sibiu se aliniază la standardele internaționale de călătorie, datorită facilităților pe care călătorii care pleacă din Sibiu le apreciază în mod evident”, spune și Marius Ioan Gîrdea, Directorul General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a prezentat subiectele principale de discuție ale românilor cu ION, soluția de AI creată de cercetători și experți în tehnologie din țară pentru a reprezenta vocea cetățenilor. 

Chatbotul ION, dorit la Cluj și Timișoara

Articolul următor

Licitație pentru 16 platforme de deșeuri în Bihor. Valoarea estimată, peste 35 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share