Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mirco Maschio, președintele Maschio Gaspardo, Doctor Honoris Causa al UVVG Arad

Vineri, 17 martie 2023, într-un cadru deosebit și în fața unei audiențe numeroase, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) din Arad a conferit înaltul titlu de Doctor Honoris Causa, președintelui celei mai mari firme producătoare de utilaje agricole din România, Mirco Maschio, pentru contribuții remarcabile în domeniul afacerilor.

„Pentru mine este o zi foarte emoționantă, pentru că am văzut toată viața mea într-un laudațio. A fost extraordinar de frumos să ascult Senatul universitar, rectorul, toate comisiile, despre viața mea și despre rezultatele pe care le-am obținut nu numai în România ci și în toată lumea. Astăzi am văzut ce înseamnă o colaborare, un parteneriat, între o firmă și universitate. Cred că este foarte important ca firmele să aibă o dezvoltare împreună cu mediul universitar. Asta înseamnă foarte mult pentru creșterea de resurse umane,, care însemnă foarte mult pentru inovație, pentru dezvoltarea producției, pentru dezvoltarea la nivel internațional”, a declarant Mirco Maschio.

Acesta a adăugat că nu există viață fără agricultură și nu există dezvoltare agricolă fără mediul universitar.

Grupul italian Maschio Gaspardo din Chișineu Criș a avut în 2022 o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro, după ce și-a mărit capacitatea de producție cu 20% anul trecut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
A fost cel mai înalt reprezentant al României la Forumul European al Orașelor (FEO), din Italia.

CITIES FORUM 2023. Ovidiu Cîmpean: “Inițiativele Clujului stârnesc interes în UE”

Articolul următor
Martin Garrix, DJ-ul care ocupă locul 1 în Top 100 DJ Mag, revine pe scena principală de la UNTOLD. Olandezul a ajuns cunoscut în întreaga lume

Untold dezvăluie valul 2 de artiști din 2023

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share