Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apele Române au demarat ecologizarea Someșului. “Râurile nu sunt tomberoane!”

Așa arată astăzi Someșul Mic, în aval de Podul Porțelanului: după o săptămână de intervenții, angajații SGAC au finalizat lucrările de întreținere a râului.

Echipe ale Sistemului de Gospodărire a Apelor Cluj (SGAC) au declanșat o acțiune de întreținere a râului, pe teritoriul Clujului.

“Așa arată astăzi Someșul Mic, în aval de Podul Porțelanului: după o săptămână de intervenții, angajații SGAC au finalizat lucrările de întreținere a râului. Aceștia au îndepărtat 40 mc de masă lemnoasă și deșeuri menajere.

În această perioadă, colegii noștri de la SGAC continuă operațiunile similare pe Canalul Morii, în zona limitrofă Parcului Sportiv Iuliu Hațieganu și pe malul stâng al Someșului Mic, în amonte de Podul Horea.

Prin executarea acestor lucrări, retragem vegetația, dezvoltată abundent și inadecvat în albie, pentru asigurarea secțiunii de scurgere a apei. Ne dorim să oferim comunității râuri îngrijite, pentru a ne bucura cu toții de această oportunitate, a unui curs de apă în proximitate.

Reamintim riveranilor că locul deșeurilor e în spațiile special amenajate. Râurile nu sunt tomberoane!”, a transmis conducerea SGAC. Acțiunile sunt premergătoare Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în 22 martie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) pun la cale o suită de seminarii interactive care au ca tematică principală forța majoră. 

Antreprenorii din Maramureș și Bistrița, pregătiți pentru cazurile de forță majoră

Articolul următor
Parlamentarul Florian Neaga și ambasadorul Coreei de Sud în România, Rim Kap-soo, au vizitat una din capacitățile de producție ale Fermelor Ecologice Silvania (FES), pentru a face cunoscute realizările sălăjenilor, prilej cu care delegația a apreciat calitatea unică a produselor acestei cooperative.

Silvania.Bio dă idei în Parlament. Sprijin de la București pentru agricultori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share