Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o afaceri de 58 milioane lei anul trecut, în creştere cu 10% faţă de 2021.

„Anul 2022 a fost unul bun pentru Sanovil, la noi nu a scăzut activitatea. Am avut 1.000 de nașteri în maternitate. A fost activitate în policlinică, unde am primit peste 92.000 de prezentări. În spital au fost 6.000 de internări.

Anul trecut am deschis spitalul de îngrijiri paliative şi oncologie, l-am creat de la zero, cu 62 de paturi noi. Casa de Asigurări de Sănătate nu a contractat niciun pat, pacienţii au nişte costuri mari pentru că trebuie să stea mult în spital“, a spus medicul Gavrilaș Mureşan, fondatorul Sanovil, conform ZF.

„Avem ca entităţi noi spitalul de recuperare care trebuie să crească. În cadrul policlinicii am creat o extensie care a dus suprafaţa la 5.000 mp, este una dintre cele mai mari din ţară, avem 45 de cabinete medicale. Trebuie să folosim eficient policlinica, să facem ca tot ceea ce am construit să prindă viaţă.

Avem în plan o extindere şi modernizare a laboratorului de imagistică medicală prin achiziţia unui RMN şi CT noi“, a mai spus Mureşan. În plus, şi primul spital din grup, cel destinat pacienţilor cronici, va fi extins cu încă un bloc operator, ceea ce va mai adăuga o suprafaţă de 1.000 mp spitalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cu acest prilej a fost discutată versiunea preliminară a Planului de Management al Riscului la Inundații (PMRI).

Planul de apărare împotriva inundațiilor, dezbătut în Bazinul Someș-Tisa

Articolul următor
Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a găzduit semnarea parteneriatului cu Regia Națională a Pădurilor (RNP) Romsilva.

Universitatea Babeș-Bolyai primește acces la infrastructura Romsilva

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share