Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Client, caut avocat specializat. Ce soluție oferă noua platformă NewLaw.ro pentru colaborarea client -avocați.

Lansată la începutul anului 2023, de către o echipă de avocați cu experiență, NewLaw.ro este prima platformă digitală de colaborare cu un avocat  și, totodată, unul dintre puținele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din România.

Platforma NewLaw.ro, dezvoltată și implementată de avocatul Bogdan Ilie și colegii din echipa NDI Law, avocați cu peste 15 ani experiență în avocatură și servicii juridice, are scopul de a eficientiza relația client -avocat, prin facilitarea colaborării la distanță.

Astfel, platforma vine în sprijinul românilor și nu numai, care au nevoie de diverse servicii juridice furnizate de avocați indiferent de localizare. Platforma cuprinde avocați specializați în toate tipurile de servicii juridice printre care și Achiziții publice, Dreptul muncii, Dreptul Familiei, Drept Administrativ sau Drept fiscal și Drept Penal al afacerilor și este un suport pentru întreaga colaborare cu aceștia, de la schimb de oferte și contracte, până la administrarea documentelor pentru un proces.

Care sunt principalele avantaje ale platformei?

Platforma NewLaw.ro respectă principiile filozofiei New Law de democratizare a avocaturii și are rolul de a simplifica relația avocat-client folosind resurse digitale adaptate prezentului. Platforma este un mediu de colaborare sigur, care păstrează istoricul interacțiunilor, documentația, versiunile de documente și tot ce au nevoie să știe atât clientul, cât și avocatul, despre o speță juridică sau un proces.

Dacă din punctul de vedere al clienților principale avantaje sunt de simplificare a relației avocat-client și eficientizare din punct de vedere timp, disponibilitate și costuri, în ceea ce privește avocații colaboratori, folosirea platformei NewLaw.ro reprezintă pentru aceștia o sursă suplimentară de venituri.

Atât pentru clienți, cât și pentru avocați, utilizarea platformei NewLaw.ro este gratuită. Clienții plătesc exclusiv serviciile juridice de care beneficiază, iar avocații colaboratori un procent din onorariul solicitat și achitat de către clienți, care acoperă suportul activ oferit de echipa de avocați parteneră a platformei NewLaw.ro.

De ce să te înscrii, ca avocat?

Aplicarea principiilor filozofiei NewLaw presupune utilizarea tehnologiei pentru dinamizarea relației dintre avocat și client. Platforma NewLaw.ro este o punte de legătură între client și avocat, indiferent de localizarea lor în România.

Avocaților colaboratori activi în platforma NewLaw.ro le sunt alocate cazuri în funcție de localizare și expertiză, cazuri pe care lucrează îndeaproape cu echipa NDI Law și pentru care primesc onorariile stabilite.

Astfel, avocații colaboratori își pot crește veniturile fără să caute ei înșiși clienți, iar platforma le permite să lucreze eficient inclusiv cu clienți din alte zone geografice.

De ce să accesezi un avocat din platforma NewLaw.ro, în calitate de client?

Platforma este foarte ușor de folosit și intuitivă. Practic, dacă clientul are nevoie de un avocat în Cluj Napoca, de exemplu, intră pe platformă, își prezintă pe scurt situația, selectează serviciul sau aria de expertiză, județul, orașul.

În funcție de criteriile introduse, clientului îi este repartizat un avocat specializat conform nevoii sale, în zona geografică de referință. Relația lor de afaceri este apoi realizată prin intermediul platformei, ceea ce oferă transparență și optimizare.

Astfel, clientul are garanția unui preț corect și a unor servicii profesioniste, iar avocatul are acces la o sursă suplimentară de venit și clienți. Toți colaboratorii NewLaw.ro trec printr-un proces de onboarding foarte riguros iar pe parcurs beneficiază de suportul permanent al echipei NDI Law pentru soluționarea situațiilor juridice ridicate de clienți, astfel încât serviciile oferite să fie la cel mai înalt grad de profesionalism.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Arad lucrează la noul PUG

Articolul următor

Echipa Infinity Bolts, premiată la FIRST Tech Challenge India Championship

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share