Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Echipa Infinity Bolts, premiată la FIRST Tech Challenge India Championship

Echipa Infinity Bolts de la Liceul de Informatică Arad a participat zilele trecute la FIRST Tech Challenge India Championship, obținând locul 1 în finala din divizia Ramam și titlul de Finalist Alliance Captain.

În plus a primit, de asemenea, prestigiosul premiu Control Award pentru cea mai bună autonomie a robotului, ceea ce este o dovadă a abilităților de programarea ale echipei Infinity Bolts.

„Suntem onorați că am primit și premiul pentru contribuția noastră exemplară la FIRST Tech Challenge India Championship, iar acest lucru ne motivează să căutăm excelența în toate eforturile noastre viitoare. Suntem încântați să vă anunțăm că aceste realizări ne-au adus un loc în FIRST Tech Challenge Asia Pacific Championship, care va avea loc în Sydnei, Australia, unde vom fi prima echipă din România care participă la acest campionat. Suntem entuziasmați de această oportunitate de a reprezenta echipa noastră pe încă o scenă internațională”, spun reprezentanții echipei Infinity Bolts.

Aceștia țin să mulțumească pentru performanțele obținute directorului Lilla Pellegrini și celor mai buni profesori ai Liceului Național de Informatică Arad.

„Mulțumim mentorilor noștri pentru sprijinul și îndrumarea pe care ne-au oferit-o fără rezerve, ajutându-ne să ne atingem obiectivele și să creștem ca echipă. Nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor noștri pentru că au avut încredere în noi iar părinților și tuturor celor care ne sunt alături le suntem recunoscători pentru sprijinul necondiționat.

Echipa noastră este angajată să valorifice valorile Gracious Professionalism și educație STEM și vom continua să lucrăm pentru a avea un impact pozitiv asupra comunității noastre și societății”, au adăugat reprezentanții echipei Infinity Bolts.

Premiați și la Gala Elitelor Arădene

Echipa Infinity Bolts, a fost distinsă cu Premiul Special GEA pentru Elitele Viitorului, la Gala Elitelor Arădene care s-a desfășurat în 18 martie, 2023 la Filarmonica de Stat Arad.

„Suntem onorați să primim această recunoaștere pentru munca asiduă și dedicarea noastră în domeniul roboticii, a tehnologiei și nu numai.

Acest premiu este o confirmare a faptului că munca și eforturile noastre nu au fost în zadar. Într-o lume în continuă schimbare este important să încurajăm inovația și creativitatea. Suntem dedicați să aducem valoare și să contribuim la dezvoltarea comunității noastre și a societății în ansamblu”, a declarat reprezentanții echipei.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Client, caut avocat specializat. Ce soluție oferă noua platformă NewLaw.ro pentru colaborarea client -avocați.

Articolul următor
Am primit delegația European Institute of Innovation and Technology (EIT). Scopul vizitei a fost de a cunoaște mai bine ecosistemul local de inovare, antreprenoriat și tehnologia informației.

Experții europeni în inovare au ajuns la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share