Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul României în Ungaria, în vizită la Simex și Podgoria Silvania

Gabriel-Cătălin Șopandă, ambasadorul țării noastre în Ungaria, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Sălaj.

Gabriel-Cătălin Șopandă, ambasadorul țării noastre în Ungaria, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Sălaj.

Ambasadorul a venit însoțit de consilierul economic al misiunii diplomatice, Horia Mintaș. Ei au fost întâmpinați la sediul Consiliului Județean de către președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, după care au avut o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ.

Discuțiile cu ambasadorul și consilierul economic au vizat identificarea de noi oportunități de dezvoltare a companiilor din Sălaj în țara vecină, atragerea de investitori maghiari în zonă, precum și posibilitățile promovare turistică a Țării Silvaniei.

“Îi mulțumesc Excelenței Sale pentru vizita făcută și pentru deschiderea în ceea ce privește consolidarea relațiilor economice dintre antreprenorii sălăjeni și cei din Ungaria. În cadrul întrevederii i-am prezentat particularitățile județului nostru și oportunitățile pe care le oferă Țara Silvaniei.

Am făcut un pas important în direcția colaborării dintre mediul de afaceri din Sălaj și cel din Ungaria și sunt convins că un dialog dinamic va contribui la crearea de parteneriate solide”, a declarat președintele CJ Sălaj.

În semn de apreciere pentru implicarea în mijlocirea legăturilor antreprenoriale dintre oamenii de afaceri sălăjeni și cei maghiari, oficialul din Sălaj i-a oferit ambasadorului simbolul Porta Praetoria.

Programul a continuat la Casa Memorială Iuliu Maniu, din satul Bădăcin, după care ambasadorul s-a întâlnit cu primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, și a vizitat fabrica de mobilă Simex și Podgoria Silvania.

Gabriel-Cătălin Șopandă, ambasadorul țării noastre în Ungaria, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) a publicat noile criterii pentru indicatorul VEKTOR care evaluează companiile listate la Bursa de Valori București (BVB) din perspectiva comunicării cu investitorii.

Brokerii clujeni, promotori ai transparenței la bursă

Articolul următor
Merck Sharp & Dohme (MSD) România și Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) au lansat prima inițiativă de cercetare privind politicile de sănătate și importanța nivelului de alfabetizare privind cancerul.

Merck se implică într-un proiect de cercetare la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share