Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda va avea teren de fotbal omologat UEFA

Compania Națională de Investiții (CNI) și municipalitatea turdeană au anunțat că lucrările la prima bază sportivă de tip 1 au început.

Au debutat lucrările de construire a bazei sportive de tip 1 din municipiul clujean.

Compania Națională de Investiții și municipalitatea turdeană au anunțat că lucrările la prima bază sportivă de tip 1 au început. Proiectul este finanțat prin subprogramul de complexuri sportive al CNI. Noul obiectiv va asigura cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber.

Baza sportivă va fi amplasată lângă Turda Arena și va cuprinde un teren sportiv de fotbal omologat UEFA și FRF. Complexul va avea instalație de nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv de minifotbal, handbal, baschet și tenis. Vor fi construite o clădire pentru vestiare și administrație, o parcare pentru autovehicule și autocare.

 

“Sportivii din orașul nostru aveau nevoie de această bază sportivă. Doar la fotbal sunt înscriși peste 200 de copii, iar condițiile actuale nu sunt cele mai bune. Astfel, prin construirea bazei sportive vom asigura copiilor și nepoților noștri cele mai bune condiții.

Această bază sportivă modernă va contribui la dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru și va oferi fiecărui copil care își dorește să practice sport cele mai bune condiții. Alături de sala competițională, Turda Arena, această bază sportivă va fi o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră”, a declarat primarul Cristian Matei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelul K+K Elisabeta din centrul Bucureștiului, relansat sub brandul Peakture

Articolul următor
Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) a publicat noile criterii pentru indicatorul VEKTOR care evaluează companiile listate la Bursa de Valori București (BVB) din perspectiva comunicării cu investitorii.

Brokerii clujeni, promotori ai transparenței la bursă

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share