Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Voices of Business Awards, ediția a II-a, revine în 6 aprilie la Hilton Sibiu. Fii vocea puternică a economiei reale din Sibiu!

Fii vocea puternică a economiei reale din Sibiu! Echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards la Sibiu. Evenimentul va avea loc în 6 aprilie, la Hilton Sibiu, începând cu ora 17.30.

 

În 6 aprilie, la Hilton Sibiu, echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards Sibiu, un eveniment unic de promovare a liderilor de business din Transilvania & Banat.

Lideri de companii din județul Sibiu, atât afaceri consacrate, cât și business-uri tinere din toate domeniile, vor participa la Gala The Voices of Business Awards, alături de reprezentanți ai administrației publice locale și județene.

Consecvenți în a aduce la fiecare ediție elemente de noutate, performerii anului 2023 au fost selectați pe baza unor indicatori economici relevanți, respectiv am ținut cont de indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate, într-o Uniune Europeană care pune din ce în ce mai mult accentul pe dezvoltarea durabilă, inclusiv în domeniul afacerilor.

“Prin organizarea a doua oară a Galei The Voices of Business Awards Sibiu suntem consecvenți în demersul nostru de a celebra performanța, viziunea, colaborarea, responsabilitatea și anduranța în afacerile private și publice din acest județ. Prin acest eveniment ne propunem să evidențiem, să promovăm și să conectăm cele mai dinamice și performante companii din Sibiu. Totodată, valorificăm experiența editorială de peste 12 ani și pe cea de organizatori de evenimente de business de ținută și nișate (Conferința Parcurilor Industriale, seria de gale The Voices of Business Awards 2022, Conferințele TB – Energie și Harta investiițiilor publice de succes etc.)”, subliniază Aurelian Grama, fondatorul revistei Transilvania Business.

Evenimentul va cuprinde gala de premiere propriu-zisă, prezentări interesante ale partenerilor noștri premium – DP World, Grupul IRUMMaviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv, precum și o sesiune interactivă de networking.

Taxa de participare la eveniment este de 1.000 lei + TVA/1 persoană sau 1.500 lei + TVA/2 persoane. Mai multe detalii vă pot fi oferite de managerul de proiect Nicolae Pop (0740-115.167, nicu.pop@transilvaniabusiness.ro)

 

Despre The Voices of Business Awards

Galele The Voices of Business Awards au fost gândite ca un think tank itinerant. Prima gală a avut loc la Brașov, în 23 martie – detalii puteți afla AICI. Până în vară vom mai organiza evenimente din seria The Voices of Business Awards în Arad – 27 aprilie, în Alba – 18 mai, la Cluj – 8 iunie, și în Mureș – 20 iunie. În toamnă vor fi organizate galele din Timiș – 21 septembrie, Bistrița-Năsăud – 5 octombrie și Bihor – 19 octombrie.

 

Despre revista Transilvania Business

Lansată în urmă cu aproape 13 ani, revista Transilvania Business este cea mai amplă publicație dedicată promovării afacerilor regionale, antreprenorilor, companiilor și evenimentelor de business, care integrează conținut național. Avem distribuție națională prin rețeaua BURDA, Inmedio & rețele zonale, distribuție specială– la evenimente de business, târguri, conferințe, respectiv distribuție targetată: 2.500 exemplare/ediție (top management companii & instituții).

Atât prin ediția print, cât și prin portalul online www.transilvaniabusiness.ro, echipa Transilvania Business vă aduce noutăți și articole din business și mediul economic, în rubrici dedicate din domenii precum Agricultură, Auto, Energie, Industrie, Sănătate, Real Estate, IT&C ș.a.

Vezi cum a fost la prima ediție:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare europeană de peste 9,3 milioane de euro pentru proiecte de mediu în Bihor

Articolul următor

Finanțare europeană de 110 milioane de euro pentru Complexul Matern-Pediatrie din Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share