Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delegație internațională de la uzinele Michelin în Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit vizita unei delegații a grupului Michelin, formată din reprezentanți ai uzinelor de cord metalic pe care compania le deține în Franța, Canada, Thailanda, China, Italia, Spania, Brazilia și România.

Reprezentanți ai fabricilor de pe trei continente ale grupului francez au vizitat Zalăul.

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit vizita unei delegații a grupului Michelin, formată din reprezentanți ai uzinelor de cord metalic pe care compania le deține în Franța, Canada, Thailanda, China, Italia, Spania, Brazilia și România.

În cadrul întâlnirii, oaspeții au aflat detalii atât despre istoria meleagurilor sălăjene și despre oamenii de seamă ai Țării Silvaniei, cât și despre principalele direcții de dezvoltare durabilă a județului.

.

“Pentru noi, sălăjenii, compania Michelin, prin uzinele pe care le deține în Zalău, reprezintă un important investitor și angajator și, totodată, un partener de nădejde în ceea ce privește dezvoltarea economică a Sălajului, respectiv susținerea inițiativelor sociale și culturale.

Prin implicarea sa activă și responsabilă în viața comunității locale, Michelin a contribuit la promovarea imaginii Sălajului la nivel național.

Întrevederea mi-a oferit ocazia de a împărtăși cu reprezentanții acestui lider mondial în producerea anvelopelor, informații despre proiectele pe care administrația județeană le implementează și care vor aduce beneficii durabile pentru toți cetățenii.

Am subliniat preocuparea constantă pentru accesarea de fonduri europene, care să ne permită să accelerăm investițiile în dezvoltarea sistemului de sănătate, revigorarea economiei locale, reabilitarea rețelei de drumuri județene și dezvoltarea patrimoniului cultural”, a transmis Iancu-Sălăjanu.

Grupul Michelin are în România 4.500 de angajați, trei fabrici la Zalău și Florești), o rețea comercială și un centru de servicii partajate. Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală, care include 21 țări.

Cu scopul de a-și reduce impactul asupra mediului, grupul s-a angajat să reducă emisiile de carbon de la toate instalațiile sale de producție cu 50% până în 2030 comparativ cu 2010, scopul final fiind de a atinge neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțare europeană de 110 milioane de euro pentru Complexul Matern-Pediatrie din Arad

Articolul următor

Comuna Căbești Bihor - Smart Village

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share