Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pădurea Craiului, nominalizată la Destinația Anului, categoria „Comori Naturale”

Munții Pădurea Craiului din județul Bihor sunt destinația ideală pentru ecoturism și turism de aventură, deoarece aici ai la îndemână o multitudine de activități și locuri de vizitat într-o singură zonă.

Păduri întinse, văi înguste şi abrupte, doline, peșteri, cascade, sute de kilometri de trasee marcate pentru drumeție, alergare montană sau cicloturism, puncte de belvedere, biserici de lemn, mori de apă, gospodării tradiționale și nu numai, îi așteaptă pe cei interesați să le descopere în Pădurea Craiului.

Pădurea Craiului este o zonă carstică, în mare parte acoperită de păduri, străbătută de râuri ce au contribuit, prin eroziunea rocilor de calcar, la formarea peșterilor, cu kilometri întregi de galerii subterane și cu formațiuni care sfidează realitatea. Tot aici se găsește Defileului Crișului Repede, patria iubitorilor de rafting, cu puncte de belvedere uluitoare și cu o vastă biodiversitate. Toate acestea fac din Pădurea Craiului o adevărată comoară naturală.

Cei care doresc să susțină ecoturismul și dezvoltarea frumoasei zone din județul Bihor, o pot face votând  Pădurea Craiului ca destinație a anului, la categoria „Comori Naturale”, aici: https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comuna Căbești Bihor - Smart Village

Articolul următor

Studenții orădeni, remarcați în meseriile viitorului la Innovation Labs Timișoara

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share