Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dublă aniversare a businessmenilor din Maramureș

RBL Maramureș a aniversat un an de la lansarea oficială a filialei locale.

Două organizații de afaceri din județ au avut aniversări în această perioadă: Romanian Business Leaders și Maramureș Business Club.

RBL Maramureș (foto) a aniversat un an de la lansarea oficială a filialei locale. Din organizația națională fac parte unii dintre cei mai reprezentativi lideri de business din țară. Aceasta înglobează companii cu 100.000 de angajați care generează 5% din produsul intern brut al României.

“RBL este un reper de bine și încredere, vocea și vehiculul de acțiune al liderilor de business pentru a construi o Românie în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască”, consideră Ciprian Borșan, liderul organizației locale.

Strategia națională a RBL vizează înființarea de noi filiale în țară și derularea de evenimente specifice. Organizația este membru fondator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, inițiativă privată de consultare cu Guvernul și alte instituții publice pe teme cu impact asupra climatului economic.

În vizită la Italsofa

O altă structură de afaceri din județ, MBC, coordonată tot de Ciprian Borșan, împlinește, în 2023, 10 ani de activitate neîntreruptă pentru mediul de afaceri. Membrii celor două organizații au fost invitați de către acesta să efectueze o vizită la fabrica Italsofa.

Cu acest prilej, membrii RBL și MBC au făcut un tur al fabricii prezentat de Francesco Stasolla, Managing Director al Italsofa, prilej cu care au descoperit cultura organizațională, procesele, tendințele și provocările afacerii.

Zona Italsofa (Baia Mare – Groși) va beneficia de una dintre cele două mari investiții în pasaje supraterane care se profilează în municipiu, alături de Clubul Văcarilor, pentru fluidizarea traficului în aceste perimetre aglomerate ale reședinței de județ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Easter Dream, în Iulius Mall Cluj

Articolul următor

Blitz înrolează mii de brokeri imobiliari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share