Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În weekend, Târgul Florilor la Arad

Târgul Florilor se va desfășura în 8 și 9 aprilie pe platoul din fața Consiliului Județean Arad, de pe strada Corneliu Coposu nr. 22, între orele 10.00 – 22.00. Intrarea la târg este liberă.

În cadrul evenimentului vor avea standuri expozanți cu flori, lavandă și produse din lavandă, produse artizanale, produse de grădinărit și alimentație publică.

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18.00, în cadrul târgului va avea loc și un program artistic, susținut de elevi ai Școlii Populare de Arte Arad.

Cu ocazia Târgului Florilor, Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, în colaborare cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad, dă startul evenimentelor de acest gen, care vor fi organizate periodic, pe tot parcursul anului, cu scopul de a impulsiona producătorii arădeni și de a crea o punte între acești producători și cetățenii municipiului.

Apicultori

O parte din producătorii prezenți la acest târg sunt producătorii de miere. Printre cei care vă vor aștepta cu delicioase produse apicole se numără: Cimil Victor, Hurezan Ioana, Attila Pal, Ciucur Sebastian Pavel, Cristea Nicolae și S.C. Poienița Zărand S.R.L.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am fost gazdele partenerilor din consorțiul acestui proiect DIHsP4Medicine, care au venit la Cluj cu scopul de a se conecta cu ecosistemul regional de inovare în ceea ce privește domeniul sănătății.

Startup-urile de eHealth forțează pătrunderea în sistemul de stat în Transilvania

Articolul următor
În această parte a țării, RNV va dispune fonduri de 1,43 miliarde de euro, Regiunea Centru de 1,38 miliarde, iar Regiunea Vest, de 1,17 miliarde, s-a anunțat cu ocazia lansării Politicii de Coeziune în România, de la Iași.

Regiunile Transilvaniei și Banatului primesc 4 miliarde euro din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share