Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bazinul de înot de 4,2 milioane € din Reghin, ridicat de MIS Grup

MIS Grup a semnat contractul pentru proiectarea și construirea unui al treilea bazin de înot, după cel olimpic din Târgu Secuiesc și cel din Pitești
130 de milioane de lei au fost alocate pentru 44 de bazine în România | Foto: CNI

Societatea bistrițeană de construcții a câștigat licitația pentru bazinul de înot din județul Mureș.

MIS Grup a semnat contractul pentru proiectarea și construirea unui al treilea bazin de înot, după cel olimpic din Târgu Secuiesc și cel din Pitești, conform Bistrița Business. Firma a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții (CNI) pentru bazinul de la Reghin.

Valoarea contractului este de 21 de milioane de lei. 130 de milioane de euro este suma pe care CNI a alocat-o pentru construirea a 44 de bazine în România. Acestea sunt special dedicate uzului didactic, dar în afara orelor de program școlar pot fi utilizate de oricine.

Cinci sunt gândite pe un concept nou, care să le permită organizarea de concursuri naționale și regionale. Unul dintre acestea va fi cel de la Pitești, altul cel de la Reghin, ambele urmând a fi construite de MIS Grup. La Târgu Secuiesc, MIS Grup va realiza un bazin olimpic de 132 milioane lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru că parcările sunt o necesitate în municipiul Bistrița, voi propune Consiliului Județean trecerea terenului de 6.498 mp de pe str. Bistricioarei gratuit către Consiliul Municipal, eligibil pe Programul Regional Nord-Vest”, a spus Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Parcare supraetajată cu panouri solare la Bistrița

Articolul următor

Autostrada Transilvania se leagă de “Autostrada Nordului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share