Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare supraetajată cu panouri solare la Bistrița

Pentru că parcările sunt o necesitate în municipiul Bistrița, voi propune Consiliului Județean trecerea terenului de 6.498 mp de pe str. Bistricioarei gratuit către Consiliul Municipal, eligibil pe Programul Regional Nord-Vest”, a spus Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud.
Pe învelitoarea proiectată pe parcare se vor regăsi 288 de panouri fotovoltaice | Foto: CJ Bistrița-Năsăud

Un proiect spectaculos de parcare în municipiu va fi propus pe str. Bistricioarei, în vederea eliminării aglomerației din zona centrală.

“Pentru că parcările sunt o necesitate în municipiul Bistrița, voi propune Consiliului Județean trecerea terenului de 6.498 mp de pe str. Bistricioarei gratuit către Consiliul Municipal, eligibil pe Programul Regional Nord-Vest”, a spus Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud.

El a precizat că transferul se va face pentru construirea proiectului de parcare supraetajată cu subsol și trei etaje. Proiectul urmează să fie predat la pachet cu planul urbanistic zonal și studiul de fezabilitate, realizate de către CJ Bistrița-Năsăud, în valoare de 210.484 de lei.

Proiectul din Bistrița cuprinde o parcare de 344 locuri (dintre care 26 locuri pentru persoane cu dizabilități), 58 de locuri pentru biciclete, 2 locuri pentru autobuze și 15 stații de încărcare electrice, pe o suprafața desfășurată de 15.347,5 mp.

“De asemenea, pentru a reduce consumul de energie, pe învelitoarea proiectată se vor regăsi 288 de panouri fotovoltaice, ce pot debita o putere de până la 125 KW, în vederea reducerii costurilor”, a spus Moldovan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Din componența noului CD al RBL fac parte, în afara președintelui Marius Ștefan (CEO, Autonom), Dan Pitic (Owner, Perpetuum) - Cluj, Ciprian Borșan (fondator, Harpoon Marketing) - Maramureș, Dan Isai (CEO, Salad Box) – Cluj.

Trei ardeleni, în fruntea organizației Romanian Business Leaders

Articolul următor
MIS Grup a semnat contractul pentru proiectarea și construirea unui al treilea bazin de înot, după cel olimpic din Târgu Secuiesc și cel din Pitești

Bazinul de înot de 4,2 milioane € din Reghin, ridicat de MIS Grup

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share