Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

eToro se asociază cu Twitter $Cashtags pentru a promova educația financiară

Rețeaua socială de investiții eToro a încheiat un parteneriat cu Twitter pentru a permite utilizatorilor Twitter din întreaga lume să vadă instantaneu prețurile în timp real pentru acțiuni, cripto și alte active atunci când folosesc noua funcție $Cashtags.

Utilizatorii Twitter care efectuează căutări folosind un simbol $Cashtag vor putea vedea mai multe informații pe platforma eToro și vor putea investi. Parteneriatul va acoperi $Cashtag-uri care reprezintă o gamă largă de active pe platforma eToro, de la acțiuni și ETF-uri la cripto și mărfuri.

Yoni Assia, CEO și co-fondator al eToro, a declarat: Conținutul financiar de pe rețelele de socializare a oferit educație multor persoane care s-au simțit excluse de canalele mai tradiționale. Twitter a devenit o canal indispensabil al comunității de investitori individuali – este locul unde milioane de investitori obișnuiți intră în fiecare zi pentru a accesa știri financiare, a împărtăși cunoștințe și a conversa. Fiind o rețea socială de investiții, eToro a fost construită pe aceste principii – comunitate, schimb de cunoștințe și un acces mai bun la piețele financiare. Schimbul de cunoștințe înseamnă putere, iar prin transformarea efectuării investițiilor într-un efort de grup, putem obține rezultate mai bune și putem avea mai mult succes, împreună.”

 Twitter a adăugat datele de prețuri pentru $Cashtags în decembrie 2022, iar funcția a fost adoptată pe scară largă, cu peste 420 milioane de căutări pentru $Cashtags de la începutul anului până în prezent. Există în medie 4,7 milioane de căutări pe zi pentru $Cashtags, activitatea crescând în preajma anunțurilor financiare importante -de exemplu, pe 2 februarie 2023, când Apple și-a publicat câștigurile sale din trimestrul 4/ 2022, căutările $cashtag au atins 8 milioane. Cel mai frecvent utilizat $Cashtag a fost $TSLA (Tesla), iar $SPY (SPDR S&P 500 ETF) și $BTC (Bitcoin) s-au clasat, de asemenea, în top 5.

 Chris Riedy, vicepreședinte pentru Global Sales & Marketing la Twitter, a declarat: “Twitter este ceea ce se întâmplă și despre ce vorbesc oamenii în acest moment. Credem că schimbările reale încep cu conversia, iar finanțele și investițiile sunt o parte tot mai importantă a acestei conversații. Suntem încântați de parteneriatul cu eToro prin care oferim utilizatorilor Twitter informații suplimentare despre piață și un acces mai mare la oportunitățile de investiții. Twitter va continua să investească în creșterea comunității #FinTwitter.”

 Utilizarea în creștere a $Cashtags face parte dintr-o tendință de creștere a discursului financiar pe Twitter. În primele 90 de zile ale anului 2023 au existat 489 milioane de tweet-uri despre afaceri și finanțe la nivel global. 65% dintre tweet-uri au provenit de la utilizatori din grupul de vârstă 18-34 de ani.

The increased use of $Cashtags is part of a growing trend of financial discourse on Twitter. In the first 90 days of 2023 there were 498 million tweets about business and finance globally. 65% of the Tweets were from users in the 18-34 age group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii care și-au asumat angajamente pentru Intervenția DR 06 – „Bunăstarea animalelor".

Liber la deconturile pentru bunăstarea animalelor

Articolul următor

Drumul Expres Arad – Oradea, în etapa de proiectare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share