Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg internațional de construcții si instalații – Confort Construct & Instal la Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Arad va organiza în perioada 20 – 23 aprilie 2023 la Expo Arad Târgul Confort Construct & Instal și Târgul Primăverii.

 

În cadrul Târgului Confort Construct & Instal vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, etc.

Târgul Confort Construct&Instal – construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare, energii regenerabile, imobiliare aflat la a 27-a ediție, este cel mai important eveniment de profil din Vestul României.În cadrul Târgului primăverii, vizitatorii vor găsi flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină,îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, produse handmade, jucării, articole hobby, turism.

În cadrul celor două evenimente, organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, vor participa aproximativ 120 de firme care vor expune în cele trei pavilioane și spațiile exterioare de la Expo Arad.

Energia Verde – o temă de interes

Vizitatorii se vor putea informa despre cele mai noi și inovative soluții prin care se pot reduce consumurile de energie dar și cum pot să își producă energia electrică și termică, posibilități de accesare programe de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

Târgul va putea fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 16:00.

 

 

Total
0
Shares
1 comment
  1. CCIA Arad organizeaza acest eveniment remarcabil in scopul promovarii valorilor si inovatiilor legate de cresterea standardelor de calitate in industria constructiilor si energiei regenerabile. Cu un numar atat de mare de expozanti si oferte de produse varietate, targul este cert unul dintre cele mai bune moduri prin care ne putem informa si inspira. Eu ma voi bucura sa iau parte la acest eveniment fantastic si sper sa va vad si pe voi acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțări de peste 177 milioane de euro aprobate prin PNRR pentru ARAD

Articolul următor
O delegație formată din reprezentanți ai Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) și Federației Române de Fotbal (FRF) a inspectat arena în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea Campionat European de Fotbal Under 21.

Cluj Arena, inspectat de UEFA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share