Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au recepționat bazinele de înot din Marghita

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, a fost prezent miercuri, 26 aprilie 2023, în Municipiul Marghita, unde s-a realizat recepția finală a complexului de bazine dactice de înot, după ce Primăria a racordat noua clădire la utilități.

Au fost, de asemenea, prezenți primarul Municipiului, Marcel Sas – Adăscăliții, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, Vitalyos Barna, și constructorii.

S-a mai făcut o recepție parțială în luna decembrie 2022, după ce firma de construcții a finalizat lucrările propriu-zise. Bazinul didactic de înot din Marghita este o investiție a Consiliului Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Complexul urmează să fie predat în administrarea primăriei Municipiului Marghita. Autoritatea publică locală va stabili programul și condițiile de funcționare.

Structură

Complexul din Marghita are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției se ridică la 7.395.538 lei, cu TVA. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

Vă reamintim că sunt șapte astfel de proiecte în tot județul. Până acum au fost recepționate șase dintre acestea, în Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș și Marghita. Complexul din Ștei va fi recepționat în luna mai.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Zilele porților deschise la BNR” Agenția Bihor

Articolul următor
Drumul de conexiune de 17 km de la Tureni către Varianta Ocolitoare Cluj Est a fost propus spre modernizare din fonduri europene.

Tureni, hub rutier al Clujului. Legătură modernizată de 38 mil. € cu Centura Est

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share