Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA înființează bursa de excelență Daniel Metz

NTT DATA înființează bursa de excelență Daniel Metz Conducerea companiei de tehnologia informației din Cluj a decis să înființeze o bursă care să poarte denumirea fondatorului acesteia. Ceremonia Tower s-a numit “De la Antreprenoriat spre Alma Mater” și a grupat manageri ai NTT DATA Romania, reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai (UBB) și ai facultăților acesteia, oameni de afaceri. “În semn de profund respect pentru întreaga activitate profesională, amfiteatrul NTT DATA devine amfiteatrul EBS - Expectations Beyond Software. În semn de încredere în contribuția valoroasă pe care o va aduce și mediului academic, NTT DATA în colaborare cu UBB înființează bursa de excelență Daniel Metz. Sub cupola unui eveniment surpriză, “De la Antreprenoriat spre Alma Mater”, am celebrat continuarea unui parcurs profesional vocațional: acela de a inspira generații, de a forma tineri și viitori lideri de succes. Un sfert de secol de carieră antreprenorială dedicată nobilei misiuni de a modela destine și comunități, își urmează acum parcursul natural de la catedra universitară. Tinerii studenți vor avea marea șansă de a-și îmbogăți cunoștințele cu sfaturi de business și de viață valoroase, clădite pe vasta și complexa experiență personală lui Daniel Metz. Alături de colegi cu care echipa EBS România a pornit la drum în anul 2000, de colegi care ni s-au alăturat pe parcurs în cadrul NTT DATA România, dar și de noii colegi ai domnului Metz din cadrul UBB am depănat ore în șir întâmplări și povești de suflet”, au relatat reprezentanții companiei. Daniel Metz a înființat în anul 2000 EBS Cluj, iar compania a avut parte de o dezvoltare accelerată, atrăgând atenția grupului japonez Nippon Telegraph and Telephone Corporation - NTT DATA. Efectivul a crescut de la 53 la peste 1.100 de angajați, În 2016, aceasta a devenit oficial NTT DATA Romania. Compania are acum peste 2.000 de angajați, în Cluj, București, Sibiu, Timișoara, Brașov, Iași, Novi Sad (Serbia). În 2019, Metz a devenit membru al Societății Academice de Management din România, în 2020, membru extern al Institutului de Istorie George Barițiu. Este membru în Consiliul Consultativ Strategic pe probleme socio-economice al rectorului UBB Cluj. Ulterior a renunțat la funcția executivă în companie pentru cariera academică, iar acum susține cursuri la UBB, Universitatea Națională de Apărare București și Academia Forțelor Terestre Sibiu.
Daniel Metz a fondat EBS în anul 2000, iar 16 ani mai târziu a înglobat-o în concernul japonez | Foto: NTT DATA Romania

Conducerea companiei de tehnologia informației din Cluj a decis să înființeze o bursă care să poarte numele fondatorului acesteia.

Ceremonia de la NTT Tower , denumită “De la Antreprenoriat spre Alma Mater”, a grupat manageri ai NTT DATA Romania, reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai (UBB), oameni de afaceri clujeni. “În semn de profund respect pentru întreaga activitate profesională, Amfiteatrul NTT DATA devine Amfiteatrul EBS – Expectations Beyond Software.

În semn de încredere în contribuția valoroasă pe care o va aduce și mediului academic, NTT DATA în colaborare cu UBB înființează Bursa de Excelență Daniel Metz. Sub cupola unui eveniment surpriză, “De la Antreprenoriat spre Alma Mater”, am celebrat continuarea unui parcurs profesional vocațional: acela de a inspira generații, de a forma tineri și viitori lideri de succes.

Un sfert de secol de carieră antreprenorială dedicată nobilei misiuni de a modela destine și comunități își urmează acum parcursul natural de la catedra universitară. Tinerii studenți vor avea marea șansă de a-și îmbogăți cunoștințele cu sfaturi de business și de viață valoroase, clădite pe vasta și complexa experiență personală a lui Daniel Metz.

Alături de colegi cu care echipa EBS România a pornit la drum în anul 2000, de colegi care ni s-au alăturat pe parcurs în cadrul NTT DATA România, dar și de noii colegi ai domnului Metz din cadrul UBB am depănat ore în șir întâmplări și povești de suflet”, au relatat reprezentanții companiei.

Predă la trei instituții de învățământ superior

Daniel Metz a înființat în anul 2000 EBS Cluj, iar compania a avut parte de o dezvoltare accelerată, atrăgând atenția grupului japonez Nippon Telegraph and Telephone Corporation – NTT DATA. Efectivul a crescut de la 53 la peste 1.100 de angajați, În 2016, aceasta a devenit oficial NTT DATA Romania.

Compania are acum peste 2.000 de angajați, în Cluj, București, Sibiu, Timișoara, Brașov, Iași, Novi Sad (Serbia). În 2019, Metz a devenit membru al Societății Academice de Management din România, în 2020, membru extern al Institutului de Istorie George Barițiu.

Este membru în Consiliul Consultativ Strategic pe probleme socio-economice al rectorului UBB Cluj. Ulterior a renunțat la funcția executivă în companie pentru cariera academică, iar acum susține cursuri la UBB, Universitatea Națională de Apărare București și Academia Forțelor Terestre Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT) cere ca taximetriștii să poată practica un tarif dublu de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), precum Compania de Transport Public (CTP).

Linia expres către aeroport va avea tarif dublu la Cluj

Articolul următor

The CEE Summit 2023 - 9th edition in Warsaw, save on your delegate pass with the Early Bird Price

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share