Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șapte zile pentru o carieră de-o viață la UO

Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO) organizează, în perioada 2-12 mai 2023 „Săptămâna prezentărilor”, un eveniment „dedicat în mod special studenților Universității din Oradea”.

Anul acestea, la evenimentul care are ca scop „conectarea studenților cu companiile și piața muncii din Oradea”, vor participa 11 operatori economici: SMA Metalltechnik, Golde Oradea, Plexus, Celestica, Logiscool, Qubiz, ConnectGroup, Delonghi, Nidec, Forvia și Fortech.

„Cu prilejul acestor prezentări, companiile vor avea oportunitatea să își prezinte ofertele de practică și oportunitățile de angajare. Este o șansă foarte bună pentru studenți să cunoască firmele respective și să își facă o idee despre cariera profesională pe care vor alege să o urmeze în viitor”, spune președintele ASIO, Bucsko Patric.

În cele zece zile dedicate evenimentului, despre care organizatorii spun că s-a dovedit a fi un pas important în ceea ce privește viitorul profesional al studenților, fiecare din companiile participante va susține câte două sesiuni de prezentare.

 „Ne-am bucura să avem alături de noi, la Biblioteca Universității din Oradea, cât mai mulți studenți”, mai precizează Bucsko Patrik.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Clubul Fermierilor Români (CFRAP) anunță lansarea înscrierilor pentru cea de-a V-a ediție a programului „Tineri Lideri pentru Agricultură

Clubul Fermierilor Români lansează programul “Tineri lideri pentru agricultură”

Articolul următor
Food & Beverage Cluj Summit - Industry / Trade / Regulation este evenimentul inițiat de XPN care va avea loc, în 18 mai, la restaurantul Rodizio.

Summit al industriei alimentare cu 300 de manageri la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share