Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Carte Gaudeamus revine la Oradea în perioada 10 – 14 mai 2023

Deschiderea oficială a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România va avea loc miercuri, 10 mai, la ora 12.00, iar târgul va fi deschis zilnic cu acces gratuit, în perioada 10 – 14 mai, între orele 10.00 și 21.00.

La această ediție vor fi prezente peste 50 de branduri reunite în 45 de standuri, printre care figurează cele mai prestigioase edituri și agenții de difuzare de carte românească și străină. Oferta editorială va fi completată cu o generoasă selecție de jocuri educative și muzică de calitate.

Suprafață record – peste 660 mp

Unul dintre reperele importante ale ediției orădene a Târgului de Carte Gaudeamus este reprezentat de suprafața netă ocupată de standuri – peste 660 mp – cea mai mare de până acum. Aceasta reprezintă un punct de referință important în ceea ce privește anvergura târgurilor de carte la nivel național, consolidându-se poziția acestuia în topul celor mai importante evenimente culturale din țară.

Astfel, oferta variată de mii de titluri din diverse domenii de editare este menită să acopere preferințele tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă și gusturi. Un număr semnificativ dintre acestea sunt apariții recente, reflectând astfel preocuparea organizatorilor de a fi mereu în pas cu noutățile editoriale. În plus, evenimentele editoriale vor fi la ordinea zilei, prin intermediul lansărilor și prezentărilor de carte și a întâlnirilor cu scriitorii, printre care sunt amintiți: Marian Godină, Gabriela Drăgan, Mihaela Cristina Drăgoi, Wilhelm Dancă, pr. dr. Cristian Bălănean,  prof. dr. Mihai Maci, Dr. Ioan F. Pop, Mircea Pașca.

Împreună cu Asociația Pro Bambini din Oradea, târgul de carte Gaudeamus Radio România va organiza trei ateliere educaționale speciale, destinate în mod exclusiv celor mai tineri vizitatori.

A 9-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România este organizată de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea s-a lansat Programul Interreg VI - A România - Ungaria

Articolul următor

Oamenii de afaceri discută la Timișoara în cadrul Săptămâni Belgiene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share