Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat contribuie la o autospecială pentru intervenții de urgență

Credem cu tărie că este important să fim pregătiți din timp pentru situațiile urgente și să dezvoltăm capacități de reacție rapidă, promptă, în cazurile care necesită intervenția imediată”, au transmis reprezentanții Rombat.
Noua autospecială va fi folosită în intervențiile pentru cazurile deosebit de grave | Foto: Rombat

Fabrica de baterii auto din Bistrița-Năsăud face parte dintr-o inițiativă de creștere a eficienței serviciilor din urgență.

“Ne-am alăturat Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița prin sprijinul oferit Unității de Primire a Urgențelor – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare SCJUB în vederea dotării cu o autospecială de intervenție pentru cazurile deosebit de grave.

Pentru noi, oamenii sunt pe primul loc. Credem cu tărie că este important să fim pregătiți din timp pentru situațiile urgente și să dezvoltăm capacități de reacție rapidă, promptă, în cazurile care necesită intervenția imediată”, au transmis reprezentanții Rombat.

Investiții în automatizare, energie și dezvoltare personală

Singurul producător integrat de baterii auto din România va direcționa investiții de 10 milioane de euro în instalarea unei linii semiautomate pentru producția bateriilor și două parcuri fotovoltaice pentru a avea independență energetică, reducând amprenta de carbon. Investițiile vor fi destinate și îmbunătățirii spațiilor de lucru, formarea continuă a angajaților prin cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Fondată ca Acumulatorul Bistrița, compania și-a schimbat denumirea în 1991, devenind Rombat. Compania a fost deținută de stat până în 1996, când, în urma privatizării, a fost cumpărată de angajați. În 2012 Rombat a fost preluată de Metair International Holdings Cooperatief, parte a grupului Metair Investment Limited.

Compania are un parteneriat strategic cu Dacia Renault, iar în 2017 a devenit furnizor pentru Ford Craiova. În 2021 Rombat a obținut certificarea Q1 Ford, care atestă standardul maxim de excelență ca furnizor OEM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” PAROHIA ROMANO‐CATOLICĂ BAIA SPRIE ÎNCEPE IMPLEMENTAREA PROIECTULUI

Articolul următor
Holde Agri Invest, de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro, contractat cu Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator și OTP Bank Romania, în calitate de finanțator.

BT și OTP creditează Holde Agri Invest cu 33 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share