Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șerban & Musneci Associates lansează SMA Real Estate Kluster

Șerban & Musneci Associates a anunțat o divizie de servicii integrate de comunicare strategică și de criză, public affairs și management reputațional, dedicată exclusiv pieței imobiliare din România: SMA Real Estate Kluster.

Maturizarea vizibilă din ultimii ani a companiilor imobiliare și creșterea investițiilor acestora în departamentele de marketing și comunicare motivează acest proiect.

“Am observat o nevoie accentuată  a companiilor imobiliare de a primi din partea unei singure echipe soluții pentru toate nevoile lor”, spune Bogdan Grigoraș, Head of Public Relations Șerban & Musneci Associates.   

“Portofoliul nostru din zona de real estate este în permanentă creștere pentru că ținem cont de specificul fiecărui client  fie el constructor, dezvoltator, agenție de vânzări sau arhitecti și designeri. Prin SMA Real Estate Kluster, devenim unul dintre cei mai puternici facilitatori de comunicare pentru industria imobiliară”, declară Roberto Musneci, Senior Partner, cofondatorul Șerban & Musneci Associates.  

Cosmopolis, Pedro Construct, ARQA, Nusco Imobiliara, Pinum Doors & Windows, Rustler România, STC Partners, Transilvania Construcții, North Bucharest Investments sunt numele importante din piața imobiliară, care gestionează asset-uri de peste un miliard de euro în România și fac parte acum din  portofoliul Șerban & Musneci Associates.

SMA Real Estate Kluster se bazează mai ales pe experiența în domeniul imobiliar a Simonei Macovei și a lui Sergiu Voicu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cristina Hidoș: “Voluntariatul este pentru cei care știu să privească în față cu îndrăzneală”

Articolul următor

Ministrul Muncii cere firmelor să se ducă să investească la Botoșani, nu doar în vestul României: ”Nu-i putem muta pe toți la Timișoara”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share