Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fermierele inovatoare din România, finanțate de Corteva

Corteva Agriscience a anunțat prelungirea înscrierii în TalentA 2023, program educațional gratuit pentru dezvoltarea competențelor profesionale în managementul afacerilor și agricultură, dedicat femeilor inovatoare din mediul rural.

Compania agricolă a extins perioada de înscriere în programul dedicat femeilor din acest domeniu, până în 31 mai.

Corteva Agriscience a anunțat prelungirea înscrierii în TalentA 2023, program educațional gratuit pentru dezvoltarea competențelor profesionale în managementul afacerilor și agricultură, dedicat femeilor inovatoare din mediul rural.

Se pot alătura programului doamnele și domnișoarele ce activează în agricultură pentru a putea participa gratuit la cursuri în domeniul agribusiness și vor concura la final pentru fonduri de 15.000$ oferite de Corteva Agriscience România. La finalul programului, compania va alege cele mai inovatoare trei proiecte ale femeilor care activează în agricultură.

Fondat și sponsorizat de către Corteva Agriscience pentru al patrulea an consecutiv, programul educațional se va desfășura pe o perioadă de cinci luni, începând cu 5 iunie și va include două module online de studiu: modulul de business ce va cuprinde 10 cursuri și modulul de agribusiness, de 4 cursuri.

Cursurile vor fi susținute și facilitate de către specialiștii Corteva și membrii echipei Starperformining – companie de consultanță în afaceri, partener oficial al programului pentru al patrulea an consecutiv. Anul acesta, în program se pot înscrie femeile cu vârsta de peste 18 ani, atât de pe teritoriul României, dar și al Republicii Moldova.

Proiectele trebuie să fie noi și sustenabile

Pentru a se putea înscrie în program, concurentele trebuie să fie implicate în activități agricole sau să fie studente ale universităților agricole. De asemenea, acestea doresc să dezvolte proiecte noi și sunt hotărâte să facă din afacerea lor o întreprindere sustenabilă, dinamică și competitivă, dar și să contribuie la dezvoltarea comunităților în care trăiesc și muncesc. Toate participantele se vor înscrie în programul TalentA pe website-ul companiei Corteva până la 31 mai, pe paginile dedicate României și Republicii Moldova.

Pe parcursul lunilor dedicate programului, participantele TalentA vor avea ocazia unică de a construi proiecte inovatoare și de a concura pentru a obține fonduri din partea Corteva Agriscience România. Proiectele trebuie să se raporteze la beneficiul întregii comunități și să se axeze pe îmbunătățirea securității alimentare, asigurarea accesului la apă potabilă în comunități, susținerea consumului responsabil, combaterea schimbărilor climatice și conservarea ecosistemelor, conform obiectivelor de sustenabilitate ale Corteva Agriscience.

Corteva Agriscience a menținut valoarea premiilor acordate la finalul instruirii în 2023, pentru a putea asigura facilitarea implementării celor mai bune planuri de afaceri. Ceremonia de premiere va avea loc în  13 octombrie. Corteva este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume.

Cum vor fi distribuite premiile

  1. locul I – 6.000 $
  2. locul II – 5.000 $
  3. locul III – 4.000 $
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Florina Tănase, în echipa de management a Telekom Romania

Articolul următor
Sucursala Regională Cluj a Băncii Naționale a României (BNR) va fi deschisă publicului, în perioada 18-19 mai, în intervalul orar 10:00-18:00, cu ocazia Zilelor Clujului. 

Palatul BNR, deschis de Zilele Clujului. Monede valoroase în expoziție

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share