Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua fabrică Stada va avea 9 linii tehnologice

Mihai Fugarevici, Camelia Florea și Veroljub Ljubinkovic eu efectuat o vizită pe șantier și în noile birouri ale Stada.
Investiția în noua unitate de producție de la Turda se ridică la 48 de milioane de euro | Foto: Stada

Trei manageri ai companiei germane de medicamente au mers pe șantierul viitoarei unități de fabricație.

Mihai Fugarevici, Camelia Florea și Veroljub Ljubinkovic au efectuat o vizită pe șantier și în noile birouri ale Stada. “Noi în Turda construim o fabrică având o suprafață de 30.000 mp, pe un teren de 100.000 mp, cu nouă linii tehnologice de ultima generație, panouri solare fotovoltaice, sistem termic solar, acoperiș verde.

Ne bucurăm acum de fiecare zi petrecută pe șantier, cu vestuțe fluorescente și caschetă, dar ardem de nerăbdare să facem o poză cu cei 400 de noi colegi pe care-i așteptăm în echipa noastră, îmbrăcați în halate albe și salopete de lucru. A mai rămas un an și un pic”, au relatat reprezentanții Stada.

Fabrică ridicată de Wincon

În primăvară, municipalitatea din Turda prezenta imagini de la edificarea unității de producție a medicamentelor. Noua fabrică Stada este construită de antreprenorul local Wincon Cluj în colaborare cu Vitalis Consulting București.

Unitatea Stada Arzneimittel, din Parcul Logistic Arieș (PLA), a primit autorizație de construire acum un an. Investiția se ridică la 48 de milioane de euro. Proiectul ridicat de la zero este susținut și prin ajutor de stat din România. Grupul Stada este prezent în 130 de țări, cu 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și 10.900 de angajați.

Stada este axat pe medicamente generice (inclusiv produse farmaceutice de înaltă specialitate) și produse fără prescripție medicală. PLA este un parc industrial care cuprinde companiile ACS Investment – producător de cabluri electrice, Hettich – fabricarea mobilei și Stada – producție de medicamente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea, hub pentru transportul de mărfuri

Articolul următor

„Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră” de la Oradea, un succes

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share