Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră” de la Oradea, un succes

Cel mai mare „Târg al locurilor de muncă și de orientare în carieră” din România, organizat la Oradea în 18 și 19 mai 2023, s-a bucurat de succes.

Evenimentul a fost organizat de AJOFM Bihor, în cadrul proiectului „Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale în regiunea de graniță – CAREER” – cod ROHU 331, finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria.

 

Peste 6.000 de participanți

Școlile și-au prezentat oferta educațională

Potrivit organizatorilor, în cele două zile, târgul a fost vizitat de peste 6.000 de persoane: tineri, elevi, studenți, profesori, stakeholderi locali, persoane în căutarea unui loc de muncă. Din totalul celor peste 6.000 de persoane, peste 1.100 au făcut parte din categoria persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prezenți la eveniment pentru a ocupa una din cele peste 1.700 locuri de muncă oferite de cele 64 de companii prezente. Din rândul lor, peste 360 de persoane au fost selectate pentru un interviu final sau angajare.

Firmele participante au selectat 360 de persoane pentru un interviu de angajare

„Cei peste 5.000 de tineri care au participat la eveniment cu scopul de a-și identifica calea profesională viitoare, au avut ocazia să interacționeze cu cei peste 100 de expozanți, companii, ONG-uri, asociații, universități, scoli, instituții publice și consorțiul CAMPUS ORADEA. Din rândul lor, peste 500 tineri au participat la workshop-uri tematice și testări autorizate pentru evaluarea și orientarea lor în carieră, respectiv  pentru corelarea profilului ocupațional cu interesele, personalitatea și valorile lor personale”, ne-a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Acesta mulțumește în numele tuturor celor prezenți și implicați pentru încrederea acordată și crede că acest model poate fi o soluție pentru piața forței de muncă.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mihai Fugarevici, Camelia Florea și Veroljub Ljubinkovic eu efectuat o vizită pe șantier și în noile birouri ale Stada.

Noua fabrică Stada va avea 9 linii tehnologice

Articolul următor

Art Safari încheie ediția 11 cu aproape 53.000 de vizitatori și revine în iunie cu un nou sezon ce marchează o colaborare internațională de răsunet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share