Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tradesilvania a atins un rulaj de 1 miliard de euro

Volumul a fost realizat din servicii crypto pentru clienții români și din Europa, platforma fiind disponibilă tuturor cetățenilor europeni din 2018.
Platforma de investiții financiare are centre la Cluj-Napoca și București | Foto: Tradesilvania

Platforma înființată la Cluj-Napoca a devenit primul crypto unicorn din România.

Volumul a fost realizat din servicii crypto pentru clienții români și din Europa, platforma fiind disponibilă tuturor cetățenilor europeni din 2018. “Este un moment important în evoluția companiei și pentru echipa noastră, fiind un obiectiv realizat care ne încurajează să menținem ritmul de investiții în ecosistemul crypto din România și Europa.

Acest rezultat se datorează echipei și celor peste 60.000 de clienți. Ne pregătim pentru următorul prag: cel de 10 miliarde de euro”, a declarat Răzvan Moldovan, Deputy CEO și cofondator al Tradesilvania.

Obiectivele companiei pentru 2023 presupun o creștere de 100% a numărului de clienți retail, finalizarea procesului de integrare al canalelor de alimentare a conturilor pentru clienți și dezvoltarea unei comunități în jurul platformei și ecosistemului Tradesilvania în vederea creșterii accesibilității la piața crypto pentru cât mai mulți investitori.

“În primele luni ale acestui an investițiile clienților s-au menținut stabile în condițiile în care atât Bitcoin cât și Ethereum, cele mai importante două criptomonede, au înregistrat creșteri importante de la începutul anului.

Bitcoin a avut o creștere de peste 70% în 2023 în detrimentul evoluțiilor piețelor financiare și a situației economice generale. Adopția rămâne în creștere susținută la nivelul întregii Europe, trend validat și de ultimul studiu de piață realizat de Tradesilvania în colaborare cu IPSOS care arată că 4 din 10 români au deținut sau dețin criptomonede”, a adăugat Moldovan.

Cofondatorul Tradesilvania consideră că evoluțiile legislative recente, prin aprobarea MiCA, primul act legislativ european de reglementare a pieței crypto, vor susține acest trend și pe termen mediu și lung. Platforma premium de investiții crypto este prezentă în România la Cluj-Napoca și București.

Aceasta oferă acces la 70 de criptomonede pentru tranzacționarea Spot și la peste 2.000 prin serviciul Over the Counter. Tradesilvania se adresează persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor, facilitând adopția crypto atât ca instrument investițional cât și operațional, pentru companiile care dezvoltă soluții pentru noile industrii precum Metaverse, NFT, inteligență artificială, Blockchain.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipa ART TU Cluj lucrează la mașina electrică pentru Formula Student Czech Republic

Articolul următor
Societatea de Investiții Financiare (SIF 5) Oltenia a anunțat inițierea demersurilor necesare pentru vânzarea participației de 8,57% din Tușnad SA. Băile Tușnad și de 23,18% deținută la Sinterom Cluj.

SIF Oltenia își vinde acțiunile la Sinterom și Tușnad SA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share