Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sâmbătă se deschide Plaja Ghioroc – „Litoralul Vestului”, cu un party pe plajă

Sezonul turistic în Podgoria Miniș – Măderat se deschide mai repede cu o lună. Turiștii vor fi primiți începând de sâmbătă, 27 mai 2023, pe „Litoralul Vestului” – Plaja Ghioroc.

Evenimentul de sâmbătă va culmina cu un party pe plajă unde vor mixa Dj Dark, DJ Mike Kross și Dj Pao, începând cu orele 19:00.

default

Primăria Comunei Ghioroc în parteneriat cu Liga Studenților Universității Aurel Vlaicu, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural județean Arad, va organiza vara aceasta Ghioroc Summer Fest ediția a XII-a (2023) care va începe în data de 18 iunie 2023 iar Noaptea DJ-ilor va fi în 24 iunie 2023.
Primăria Ghioroc promite în vara aceasta vor urma și alte surprize pe plajă, petreceri de noapte cu Dj internaționali și locali timp de 12 weekenduri la Ghioroc Summer Fest, cel mai apreciat festival din vestul țării.

Din acest an, la Ghioroc, se va inaugura și un punct de lucru al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad, prin care se vor distribui materiale informative despre atracțiile turistice ale Aradului.

Lacul Ghioroc – „litoralul vestului”

Lacul Ghioroc, supranumit „litoralul vestului”, este un lac cu suprafața de 66 de hectare care se găsește la 22 de kilometri de municipiul Arad, pe drumul 708C. În colaborare cu Primăria comunei Ghioroc, încă din anul 2016, Consiliul Judeţean Arad a început demersurile pentru punerea în evidenţă a acestei zonei, prin alocarea anuală de sume pentru investiții, respectiv pentru declararea comunei Ghioroc ca staţiune de interes local, fapt materializat în vara anului 2020, prin obținerea unui punctaj maxim.

Lacul Ghioroc este amenajat cu o plajă de nisip, palmieri, paturi de plajă cu baldachin, parcare auto de 680 de locuri, nouă restaurante cu terasă, tobogan tip „slip and slide” și hidrobiciclete în formă de lebădă.

În afară de înot și plajă, se poate practica și pescuitul, care este permis tot timpul anului și pe toată suprafața lacului. Speciile cele mai întâlnite sunt: crap, somn, caras, roșioară, băbușcă și plătică.

Campingul aflat lângă plajă are un număr de 48 de locuri de cazare pregătite pentru turiști.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tururi ghidate gratuite în Oradea

Articolul următor

România nu trebuie să piardă trenul digitalizării. E momentul inovării

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share