Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene.

Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate. TITC numără 130 de membri companii din domeniul IT, alături de parteneri din sfera organizațiilor nonguvernamentale și din administrația publică. Bolt a intrat oficial în TITC la inițiativa reprezentanților companiei, care își doresc o prezență mai activă în Cluj-Napoca.

„Ne bucurăm să primim în TITC un membru precum Bolt, care va ajuta la consolidarea și dezvoltarea clusterului și care marchează o nouă etapă în evoluția acestuia. Ne dorim să oferim companiilor membre servicii de calitate în cadrul ecosistemului nostru, care, iată, devine tot mai puternic și mai eficient”, a transmis Bianca Muntean, cluster manager al TITC și consul al Estoniei la Cluj.

Trotinetele Bolt, în 15 orașe românești

„TITC  este o comunitate ale cărei valori se aliniază cu ale noastre, de aceea suntem bucuroși să devenim parte a clusterului, să colaborăm cu membrii săi și să ne punem la dispoziție resursele și cunoștințele. Clujul este un centru economic important pentru noi, iar misiunea Bolt este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil, prin redefinirea orașelor în jurul oamenilor, nu al mașinilor personale”, spune Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România.

Bolt Business este verticala dedicată companiilor din grup, facilitând furnizarea de servicii de transport corporate prin intermediul platformei pentru 3.000 de firme în România. Bolt e lider național pe serviciile de ride-hailing. De la intrarea pe piaţă a ajuns la 2,5 milioane călători unici. La aceste servicii se adaugă cele de micromobilitate: închirierea trotinetelor electrice în 15 orașe, Bolt Food, Bolt Market.

100 de milioane de utilizatori

TITC aniversează în toamnă 10 ani de activitate și sprijină companiile membre prin furnizarea de servicii specifice: solicitări și oferte de tehnologie, transfer tehnologic, participarea la evenimente de matchmaking și intermediere, servicii de sprijin pentru participarea IMM-urilor la programele de cercetare și inovare ale Comisiei Europene.

Bolt este aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și 500 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată.

Compania estoniană e prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, ce deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în  25 de orașe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pot începe lucrările la Centrul de antreprenoriat Piața Cetate Oradea

Articolul următor
Unul dintre obiectivele strategice asumate de DEER pentru următoarea perioadă este acela de a crește substanțial nivelul de accesare a fondurilor nerambursabile pentru lucrările de investiții.

DEER va face investiții de 100 de milioane de euro pe an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share