Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pot începe lucrările la Centrul de antreprenoriat Piața Cetate Oradea

Lucările vor fi executate de Asocierea Mladev Cons, Campeador, Cosntructorul Sălard și EUD Drumconstruct.

 Săptămâna aceasta a fost semnat contractul de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Construire Centru de antreprenoriat Piața Cetate; Reabilitare Corp C1 și organizare șantier”.

Lucrările vor fi executate de Asocierea formată din Madlev Cons – lider de asociere și Campeador S.R.L. – asociat 1, Constructorul Sălard – asociat 2 și EUD Drumconstruct – asociat 3.

Două etape

Lucrările se vor desfășura în două etape, durata de execuție pentru etapa 1 fiind de 12 luni și alte douăsprezece luni pentru etapa a 2-a. Pentru moment, se va emite ordinul de începere doar pentru etapa 1 a contractului de lucrări.

Astfel, etapa 1 cuprinde amenajarea și reconstruirea halei C1, care a ars în incendiul din 2020, având o suprafață de 1.770 metri pătrați, amenajarea a 50 de locuri de parcare stradale, cu staționare de scurtă durată, construirea stației de pompare – rezervor de apă, precum și accesul dinspre bulevardul Nufărul spre Cantemir.

În etapa a doua, se va realiza o construcție nouă, care va cuprinde o parcare subterană de 161 de locuri, sector de legume-fructe cu 504 mese, sector alimentație publică, sector produse alimentare cu 34 de spații comerciale, sector produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri pătrați, două săli de instruire pentru antreprenori în domeniul comercial agricol și birouri pentru persoanele din administrație, plus alei pietonale, spații verzi și drumuri de acces.

Proiectul este implementat de Primăria Municipiului Oradea prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, fiind finanțat prin Programul Interreg V – A România – Ungaria, Axa prioritară 3: Îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea mobilității forței de muncă transfrontaliere (Cooperare în domeniul ocupării forței de muncă), Prioritatea de investiții 8/b.

Contractul are o valoare de 77.010.876,77 lei fără TVA.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pe strada Morii din Beclean, firma Instbud a realizat cu succes reabilitarea canalizării cu tehnică modernă, care nu a afectat suprafața străzii, totul fiind realizat la nivel subteran cu o tehnică specială.

Instbud a realizat o reabilitare neinvazivă a canalizării din Beclean

Articolul următor
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Începe „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share