Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Instbud a realizat o reabilitare neinvazivă a canalizării din Beclean

Pe strada Morii din Beclean, firma Instbud a realizat cu succes reabilitarea canalizării cu tehnică modernă, care nu a afectat suprafața străzii, totul fiind realizat la nivel subteran cu o tehnică specială.
Lucrările nu au afectat suprafața străzii, operațiunea fiind realizată la nivel subteran cu o tehnică specială | Foto: Primăria Beclean

Firma de profil din Polonia a reușit să execute cu succes operațiunea din orașul bistrițean.

“Pe strada Morii din Beclean, firma Instbud a realizat cu succes reabilitarea canalizării cu tehnică modernă, care nu a afectat suprafața străzii, totul fiind realizat la nivel subteran cu o tehnică specială.

Reabilitarea a fost realizată de un grup de 12 specialiști de la Instbud, printre care Szymon Boguta și Marcin Boguta (InLiner / InstBud) și în prezența lui Maciej Ostrowski – vicepreședinte al județului Myslenice (Polonia).

Aceasta are cu utilaje de ultimă generație care asigură metode eficiente de reabilitare ale sistemului de canalizare. Vom mai apela la acest tip de procedeu, acolo unde este nevoie”, a spus primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

În aprilie, compania InLiner, parteneră a orașului bistrițean Beclean, a prezentat un mod de reabilitare inovativă a canalizărilor. Administrația locală a precuzat că va prelua exemplul polonez de refacere fără afectarea suprafeței străzilor.

Specialiștii au revenit la Beclean, unde au aplicat tehnica inovativă pe toată lungimea canalizării de pe str. Morii. Județul Myslenice a intrat în parteneriat cu județul Bistrița-Năsăud, în vederea stabilirii direcții de cooperare în economie, administrație, cultură, sport, știință și tehnologie.

Acesta presupune schimburi de experiențe cu reprezentanții Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Apă și Canalizare, respectiv Deșeuri, operatorul economic Aquabis.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La eveniment au participat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, inginerul Cătălin Vișan - director executiv al Concelex, Dorin Buda - director general al AIM, Ionuț Caraba, director de dezvoltare al AIM.

Concelex va ridica noul terminal de pasageri al Aeroportului Maramureș

Articolul următor

Pot începe lucrările la Centrul de antreprenoriat Piața Cetate Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share