Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Cons a terminat structura noului Dedeman Craiova

Am finalizat cu succes montajul structurii prefabricate a noului magazin Dedeman Craiova, în centrul comercial Promenada Mall Craiova.
Structura prefabricată a noului magazin din Promenada Mall a fost gata în timp record | Foto: ASA Cons

Compania de construcții din grupul Consolis a raportat finalizarea în timp record a lucrărilor la magazinul de bricolaj.

“Am finalizat cu succes montajul structurii prefabricate a noului magazin Dedeman Craiova, în centrul comercial Promenada Mall Craiova. Într-un timp record de mai puțin de două luni au fost montate 103 fundații tip pahar, 114 stâlpi, 82 de parapeți soclu, 561 de grinzi de planșeu cu lungimi între 12 și 20 m, 5.595 de elemente de planșeu tip predale / fâșii cu goluri”, au menționat reprezentanții ASA Cons.

Lucrează și pentru Leroy Merlin

Societatea turdeană a lucrat, la început de an, și la montajul la structurile prefabricate pentru cele trei corpuri de la terminalul cargo CTPark conectat cu Aeroportul Internațional Oradea. Pe 66.000 mp, ASA Cons a furnizat servicii complete de proiectare, producție, transport și montaj.

ASA Cons are mai multe proiecte de acest gen în România, printre care centrele comerciale Carrefour (15.000 mp) și Leroy Merlin (9.000 mp) – Retail Park AFI Arad, dar și al doilea centru logistic Dedeman de la Techirghiol (județul Constanța).

Societatea de construcții a înregistrat, în 2021, afaceri de 114 milioane de lei și un profit net de 12,4 milioane, cu 177 de angajați. ASA Cons își desfășoară activitatea în special în zona centrelor logistice şi a spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP).

Aceasta şi-a început activitatea pe piaţa locală ca parte a grupului ungar ASA, după care a fost achiziţionată de grupul Consolis (Franţa). Ulterior au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epitoipari (Ungaria), aparţinând Consolis, în cadrul ASA Cons. Administrator al companiei turdene este Bogdan Bulgaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O parte importantă a Conferinței CAFA, organizată de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj, a reprezentat-o soluțiile concrete la provocările actuale în contextul postpandemic și cu preconizarea unei noi crize economice și globale. 

Antreprenoarele din CAFA vin cu șase propuneri anticriză

Articolul următor
Prezentarea s-a derulat în cadrul Târgului de Tehnologie Identicom4, din Cluj Innovation Park, a vizat oportunitățile de finanțare din cadrul Programului Regional Nord-Vest (PRNV) 2021-2027, prin șapte apeluri de proiecte.

Finanțările europene puse la bătaie în Ardealul de Nord, prezentate la Identicom4

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share