Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum să dezvolți tipare de succes în organizația ta – Eveniment de business, Cluj-Napoca, 12 iunie

Începutul de iunie aduce la Cluj-Napoca, pe lângă deja cunoscutul festival de film, și un eveniment de calitate pentru mediul de business al orașului, care va avea loc la Cluj-Napoca pe data de 12 iunie 2023.

El reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenorii care vor să descopere câteva opțuni cum să dezvolte tipare de succes în organizația lor, prin viziunea lui Alain Cardon, care va și prezida acest eveiment pe tot parcursul lui.

Alain Cardon este un expert în dezvoltarea organizațională, coach și trainer cu o vastă experiență internațională în domeniul afacerilor. El este cunoscut pentru perspectiva sa de analiză a tiparelor de muncă individuale sau de echipă. Studiile și experiența sa în analiză tranzacțională și coaching compun cele 22 de cărți scrise, traduse în 4 limbi, dar și alte câteva sute de articole din aceeași zonă de cunoaștere. Alain a format peste 1000 de antreprenori și manageri români, aceștia ajungând să fie primii coachi din România acreditați de ICF (International Coaching Federation). A colaborat cu lanțuri mondiale, precum Airbus, Novotel, IBiS, dar a oferit sesiuni de coaching și pentru câteva companii din România, cum ar fi Orange, Telekom.

În cadrul evenimentului de la Cluj-Napoca, Alain Cardon își propune să ofere instrumente de lucru necesare pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod eficient și măsurabil. În calitate de trainer și formator de coach, va fi organizată o sesiune de lucru pentru cei care doresc să descopere mai multe informații despre cum își pot dezvolta și antrena continuu aceste competențe de coaching, competențe pe care le pot folosi mai departe, fie în munca lor managerială, fie pot să se orienteze profesional spre această meserie de coach.

Cui se adresează evenimentul?

Indiferent dacă sunteți antreprenor, manager, specialist în resurse umane sau lider de echipă, acest eveniment vă oferă o oportunitate unică de a vă îmbunătăți abilitățile de leadership și de a descoperi cele mai eficiente metode de dezvoltare organizațională. Pe parcursul evenimentului vor fi disponibile mai multe ateliere de lucru pentru manageri și antreprenori, dar și o sesiune dedicată celor care vor să se dezvolte în domeniul de coaching într-o școală de formare acreditată de ICF.

De ce să participi la eveniment?

Acest eveniment aduce în prim-plan strategii și metode de lucru actuale care vă vor ajuta să dezvoltați tipare câștigătoare și să atingeți succesul în lumea competitivă a afacerilor. Evenimentul oferă acces direct la cunoștințele și experiența excepțională a lui Alain Cardon, un reper de renume internațional în domeniu. Alain este un expert în coaching și consultanță în afaceri, cu o carieră impresionantă de-a lungul căreia a contribuit la succesul mai multor companii și lideri din întreaga lume.

Veți accesa câteva opțiuni despre cum să identificați și să depășiți obstacolele care vă pot împiedica să atingeți succesul dorit, cum să construiți echipe eficiente și să dezvoltați lideri puternici și cum să cultivați o cultură organizațională orientată spre rezultate.

Ce include evenimentul?

Main event: Cum să dezvolți tipare de succes în organizația ta?

Pentru acest pachet sunt disponibile 150 de bilete. În cadrul evenimentului principal, Alain Cardon va aborda câteva opțiuni de lucru cu rădăcini în coachingul sistemic, opțiuni care pot constitui o valoroasă zonă de lucru și resurse pentru dezvoltarea ta profesională sau pentru cea a  organizației tale. Conținutul se axează pe opțiuni de lucru în spargerea tiparelor care limitează potențialul într-un business, reprezentând o experiență inedită de a te inspira și dezvolta în sfera afacerilor și nu numai.

„Entrepreneurs day” cu Alain Cardon

Această sesiune va oferi o experiență unică pentru cei interesați, pe lângă prezența seara la Main Event, fiind dedicată și o sesiune de prânz, Lunch Meeting,  în care Alain va aborda provocări ale antreprenorilor. Este, așadar, o sesiune de lucru ancorată în provocările din mediul antreprenorial. Totodată, ea include și o pauză pentru masa de prânz și câteva discuții informale cu Alain.

„Coaches day” cu Alain Cardon

Varianta de bilet „Coaches Day” asigură, pe lângă prezența seara la Main Event, participarea și la o sesiune de lucru dedicată special celor care își doresc să își dezvolte pe viitor competențele de coaching și își doresc să utilizeze aceste competențe ca instrument de lucru în activitatea lor mangerială sau că își doresc să îmbrățișeze una dintre cele mai noi „profesii” din mediul de business, cea de coach, practicând-o intern, în cadrul unei organizații sau ca și coach extern al  organizațiilor.

 

Alain este fondatorul celei mai reprezentative școli de coaching cu cursuri acreditate ICF (International Coaching Federation) prezente și în Romania: Metasysteme Coahing. În cadrul sesiunii vei primi toate informațiile legate de ceea ce presupune tot procesul de a deveni un coach profesionist. De la sesiunile de lucru de pregătire din cadrul școlii lui Alain, cât și despre procesul ulterior de acreditare oficială de către ICF (Internationla Coachig Federation), proces care necesită multă practică demonstrată până a avea acces la Diploma de „Coach acreditat ICF”.

 

Evenimentul se va desfășura exclusiv în limba engleză, iar numărul de bilete este unul limitat, și poate fi achiziționat de pe eventim.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Continuăm seria de investiții în turism și transformăm Borșa într-o adevărată destinație de vacanță.

Terase Belvedere, noul proiect de la Borșa

Articolul următor
Banca Transilvania (BT) Cluj va avea o pondere mai redusă, de la 21,29% la 19,98%, în timp ce Electrica crește de la 2,47% la 3,11%, iar Aquila urcă de la 0,84% la 1,06%

ANALIZĂ GOLDRING: Listarea Hidroelectrica se apropie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share