Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Seria de evenimente „Secretele antreprenorului de succes” (SAS) ajunge la Cluj Napoca

SAS ajunge la Cluj Napoca după un periplu prin Oradea, Alba Iulia și București.

Ziua de 13 iunie 2023 nu va fi una cu ghinion pentru antreprenorii clujeni. Cel puțin pentru cei care vor participa la „Secretele antreprenorului de succes”, eveniment organizat de la ora ora 9:00 la sediul BNI Cluj (Strada Cetății nr. 39).

SAS este organizat de IMM Club, cu susținerea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), BNI și ARDT. Transilvania Business este partener media al evenimentului.

„Seria de evenimente «Secretele antreprenorului de succes» își propune să aducă la lumină oamenii dedicați cauzei antreprenorilor și poveștile lor, astfel încât și alți antreprenori să beneficieze de pe urma expertizei și experienței lor pentru a-și atinge obiectivele de business cu suportul lor, dar și pentru a servi ca MODELE și a ajuta la educația și evoluția comunităților din care provin”, a declarat Liviu Sav, cofondator IMM Club.

Agenda evenimentului

În cadrul evenimentului, participanții vor afla, de la ora 9:30, povestea unui antreprenor, a cărui identitate este ținută secretă de către organizatori până la ora conferinței.

Este vorba despre un antreprenor care are o vastă experiență dovedită în construirea de start-up-uri, dar și în scalarea afacerilor până la nivel de lider de piață în diverse domenii de activitate.

„Se consideră o persoană care învață rapid; entuziast și dispus să învețe lucruri noi. Este preocupat de motivarea echipelor, promovând în același timp o cultură pozitivă a muncii. Dedică mult timp și resurse proiectelor de susținere a antreprenoriatului și educației, încercând să ajute la crearea și replicarea condițiilor necesare pentru obținerea succesului în antreprenoriat”, este caracterizarea făcută de Liviu Sav antreprenorului secret.

Între 10:00 și 11:30 se va desfășura prima parte a dezbaterii „Informația în Primul Rând”, care are pe agendă următoarele teme:

 

  • Cum influențează tehnologia viitorul contabilității? – Adriana Tiron Tudor, profesor universitar doctor UBB;
  • Cum arată antreprenorul de succes prin ochii unui bancher – Lorand Boyte, profesionist bancar;
  • Oportunitățile actuale de finanțare pentru Zona NV – Dan Tart, expert in finanțări nerambursabile;
  • Sprijinul oferit de BERD pentru antreprenorii din România – Alina Marchiș, Associate SME Finance & Development;
  • Brandingul este doar pentru firmele mari sau și IMM-urile ar trebui să aibă strategii de brand? – Anca Rarău, expert în branding;
  • Digitalizarea IMM-urilor din 3 perspective – inside the box, outside the box, lateral thinking – Bogdan Gherghe,  digitalisation delivery specialist.

După o pauză de cafea, de la ora 12 se va desfășura partea a II-a a dezbaterii  „Informația în Primul Rând”, cu următoarele teme:

 

  • Top 3 greșeli capitale pe care le fac antreprenorii pe zona financiar-fiscală – Ovidiu Coruțiu, antreprenor in domeniul financiar-contabil;
  • Conceptul StratPro: locul în care strategia se întâlnește cu productivitatea – Nicodim Hagău, consultant în leadership;
  • Cum putem face viața antreprenorilor mai bună cu ajutorul datelor? – Melinda Morariu, antreprenor și expert în reporting;
  • 4 beneficii majore pe care le vei obtine prin digitalizarea proceselor de achiziții – Horia Neș, consultant în digitalizare;
  • Managementul riscurilor trebuie să fie o preocupare majora a oricărui antreprenor – Marius Maier, expert în managementul riscurilor;
  • Cum poți să iți dublezi cifră de afaceri an de an? – Octavian Blăjan, antreprenor.

Evenimentul se va încheia cu un networking. Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://forms.gle/YyCHrbNQHMthJrK7A sau telefonic la 0753 024 152.

 

Următoarele evenimente SAS vor fi organizate la Timișoara (octombrie) și Iași (noiembrie).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cașcaval de capră cu mirodenii și dragoste făcut de un fost manager în imobiliare în UK

Articolul următor

Economia circulară, educația și pasiunea, ingredientele pentru succesul Tenrom

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share