Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clubul de afaceri Silvania își extinde activitatea în Hajdu-Bihar

Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari.
Întreprinzătorii români și maghiari au discutat despre proiecte în construcții, agricultură și industria alimentară | Foto: CJ Sălaj

O colaborare pentru dezvoltare durabilă se profilează între Sălaj și județul din Ungaria.

Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari.

La eveniment au participat președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, vicepreședintele Robert-Istvan Szilagyi și antreprenori sălăjeni, într-un efort comun de a identifica oportunități de colaborare și de a contribui la dezvoltarea durabilă a ambelor județe, precum și a întregii regiuni.

Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari. Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari.

A doua rundă sălăjeană

“Dialogul deschis și schimbul de experiență au fost factorii cheie care au asigurat succesul acestei întâlniri. Oamenii de afaceri prezenți au manifestat un interes deosebit pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și au explorat modalități concrete de parteneriat în domeniile pe care le reprezintă.

Mulțumesc Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania (COAS) pentru sprijinul acordat, tuturor participanților. Sunt încrezător că discuțiile reprezintă doar începutul unei colaborări fructuoase, ce se va materializa, în viitorul apropiat, în proiecte viabile și benefice pentru comunitățile noastre”, a spus președintele CJ Sălaj.

În cadrul discuțiilor, întreprinzătorii români și maghiari – cu afaceri în domeniile construcțiilor, agriculturii și industriei alimentare – și-au prezentat companiile și au analizat potențialele proiecte comune, ce pot aduce beneficii economice și sociale zonelor pe care le reprezintă.

Întâlnirea a marcat un nou pas în consolidarea relațiilor de cooperare între cele două județe după vizita oficială pe care conducerea CJ Hajdu-Bihar a făcut-o în județul Sălaj în vara anului trecut.

Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari. Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari. Administrația sălăjeană a organizat o întâlnire de lucru cu o delegație din Ungaria, din care au făcut parte vicepreședinții Consiliului Județean (CJ) Hajdu-Bihar, Laszlo Bulcsu și Sandor Sandor, dar și oameni de afaceri maghiari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Suma alocată pentru derularea lucrărilor de amenajare a râului Someşul Mic în Cluj-Napoca, pentru 2023, este de 5,8 milioane de lei, potrivit Administrației Bazinale a Apelor Someș-Tisa (ABAST). 

Devierea Someșului, obligatorie pentru zboruri transatlantice la Cluj, e gata în 2025

Articolul următor
Etex Building Performance – EBP (Siniat și Promat România), producător de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi și parte a grupului Etex, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții și pionier în domeniul construcțiilor ușoare, va investi în progres.

Etex Building Performance va susține educația de calitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share