Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Microbuze electrice pentru transport școlar achiziționate de CJ Timiș

𝐀𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧𝐚̆ 𝐯𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚 𝟔 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐢𝐜𝐫𝐨𝐛𝐮𝐳𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞.

63 de unități administrativ teritoriale timișene au delegat către CJ Timiș dreptul de reprezentare pentru depunerea cererii de finanțare din fonduri PNRR Componenta C15 – Educație.

În prezent, cele mai multe școli din județ dețin microbuze cu combustibil clasic, cu o vechime de peste 7 ani și care acoperă doar parţial nevoia de mobilitate a elevilor.

 

Repartizare

Repartizarea microbuzelor verzi se va face pe baza unor criterii de departajare stabilite prin Ghidul apelului, în limita sumei alocate pe județ. Beneficiarii finali vor trebui să respecte condițiile privind asigurarea exploatării mijloacelor de transport primite.

„Ne bucurăm că atât de multe primării au răspuns solicitării noastre și au delegat sarcina de a aplica în numele lor. Principala noastră intenție este facilitarea accesului elevilor către unitățile de învățământ. Suntem conștienți de cerințele europene de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră și facem eforturi să le respectăm, în special prin crearea unei rețele de transport verde în județ”, a declarat președintele Consiliului județean Timiș, Alin Nica.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei centre de colectarea deșeurilor prin aport voluntar vor fi înființate la Timișoara

Articolul următor
Uleiul presat la rece produs în micul sat clujean a devenit nelipsit de la mai toate dineurile regale care se organizează în România, iar familia Tulai a ajuns să fie invitată permanentă a Regelui Charles.

Uleiurile regale ale Clujului. Cum s-a îndrăgostit Charles al III-lea de licorile de la Luna

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share