Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Novum MedSPA, centru balneo, tratament și wellness în incinta complexului din Olimp

Resortul Novum by the Sea continuă expansiunea cu o nouă investiție de  3 milioane de euro: Novum MedSPA, un centru balneo, tratament și wellness în incinta complexului din Olimp.

Novum MedSpa – zona de piscină și jacuzzi, lansată în luna mai, alături de zona de terapie cu 21 de cabinete.

Novum by the Sea, parte din grupul Novum Invest, unul dintre cele mai cunoscute resorturi de pe litoralul românesc, anunță o nouă etapă de expansiune cu deschiderea unui centru balneo și tratament în incinta complexului din Olimp.

“Această nouă investiție de 3 milioane de euro în centrul MedSPA subliniază angajamentul continuu al Novum by the Sea în a oferi experiențe de neuitat și servicii de cea mai înaltă calitate clienților săi. Prin extinderea facilităților și adăugarea unui centru balneo și tratament, complexul devine o destinație atractivă și pe timpul iernii, oferind servicii de relaxare, înfrumusețare și recuperare medicală într-un cadru rafinat și exclusivist. Acesta este un pas înainte în strategia Novum by the Sea de a extinde perioada de funcționare a complexului și de a atrage vizitatori pe tot parcursul anului”, spune Alin Popa, CEO Novum Invest.

Echipat cu tehnologie de ultimă generație și având o gamă variată de terapii și tratamente, cu 21 de cabinete distincte, centrul balneo și tratament oferă soluții inovatoare pentru îmbunătățirea stării de sănătate și a stării generale de bine.

Oaspeții vor beneficia de terapii și tratamente balneo, precum hidro-terapii, dușuri Vichy, nămoluri terapeutice, masaje specifice și multe altele, toate adaptate nevoilor și preferințelor individuale. Centrul balneo și tratament este gestionat de o echipă de terapeuți cu experiență, pregătiți să ofere consultanță terapeutică personalizată și să asigure un nivel înalt de calitate în furnizarea serviciilor.

“Tot în cadrul Novum by the Sea, în curând vom începe dezvoltarea unui proiect rezidențial premium, intitulat Novum by the Sea Grand Resort – Your Extraordinary Home: trei blocuri care vor fi adăugate resortului nostru vor fi dezvoltate și operate la aceleași standarde. Ansamblul va cuprinde 408 apartamente și 36 de duplexuri, precum și 465 de locuri de parcare, situate în cele trei niveluri de subsol”, mai spune Alin Popa, CEO Novum Invest.

Novum by the Sea este un complex de lux situat în Olimp. Novum by the Sea oferă oaspeților săi experiențe deosebite, de la cazare și restaurante rafinate, până la facilități de wellness și activități recreative pentru familii și copii. Novum Invest este dezvoltatorul imobiliar cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, care a reușit să dezvolte până în prezent, peste 3.000 de unități rezidențiale deja locuite, în 14 proiecte. În prezent, Novum Invest are în dezvoltare, în București, 5 noi proiecte rezidențiale, cu peste 1800 de apartamente care urmează să fie livrate în următorii 2 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La decernarea Premiilor Dieline, din Nashville, am fost premiați pentru a doua oară: de data aceasta am luat argintul la categoria Startup Brands pentru proiectul Gift’d - Piaţa9”, a anunțat fondatorul studioului, Beniamin Pop.

Succes transilvănean la Nashville. Premiu pentru proiectul Gift’d – Piața9

Articolul următor

2023 – anul parteneriatelor extinse la AHK România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share