Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Capitol din Brașov, redeschis sub brand Mercure din 2025

Accor își unește forțele cu ARO Palace Brașov pentru redeschiderea hotelului Capitol ca parte a lanțului hotelier global Mercure.

Accor, lider la nivel global în domeniul ospitalității, a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Brașov, România, în cadrul unui contract de franciză cu un partener local cu rol strategic în domeniul ospitalității, ARO Palace S.A.  Contractul vizează consolidarea și transformarea completă a fostului Hotel Capitol Brașov, care va fi redeschis la sfârșitul anului 2025 sub numele de Mercure Brașov Center.

ARO Palace S.A. a beneficiat de consilierea winsedswiss România în procesul de selecție a operatorului.

Hotelul își va primi oaspeții în 181 de camere spațioase, inclusiv 28 de suite. De asemenea, va avea un restaurant à la carte și un lobby bar. Hotelul va deveni cu siguranță unul din locurile ideale pentru organizarea de evenimente de afaceri, ceremonii și petreceri private în cele șase săli de conferințe versatile, cu o suprafață totală de peste 500 mp.

„Dintre toate opțiunile analizate, Mercure a fost alegerea cea mai potrivită pentru a potența tot ce are de oferit Hotel Capitol. Este un brand cu o notorietate internațională puternică, care are ca valoare principală inspirația locală. Acest lucru ne va permite să ducem mai departe tot ce înseamnă istoria de peste patru decenii a hotelului”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 943 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 125.341de camere la nivel global.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Globalworth semnează un nou contract important de închiriere, cu Banca Transilvania

Articolul următor

Aeroportul din Sibiu obține 64 de milioane de lei pentru două proiecte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share