Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trofeul Electricianului: 213 specialiști ai DEER vor concura la faza pe companie

Trofeul Electricianului în cele 18 Sucursale ale DEER  și-a desemnat cei mai buni profesioniști: 213 specialiști vor concura la faza pe companie, în perioada 28 – 30 mai, la Oradea

Peste 1600 de specialiști din cadrul Distribuţie Energie Electrică Romania au intrat în concursul Trofeul Electricianului, competiție devenită tradițională, participând la etapa pe Sucursale, care s-a desfăşurat în toate cele 18 judeţe din zona de distribuție DEER.

Cele 8 specializări din cadrul serviciului de distribuție a energiei electrice, care adună concurenții în cadrul Trofeul Electricianului sunt:

  • Electrician exploatare stații electrice de transformare 110 kV/MT;
  • Electrician exploatare rețea electrică de distribuție, MT și JT;
  • Electrician PRAM;
  • Electrician măsurare energie electrică, verificare grupuri de măsurare;
  • Electrician montare și reparații echipament primar din stații electrice de transformare de 110 kV /MT;
  • Electrician montare și reparații instalații de distribuție MT și JT (PA, PT, LEA, LES);
  • Electrician defectoscopie LES de MT și JT;
  • Dispecer Energetic de Distribuție – secțiune inclusă în premieră anul acesta.

La secțiunea ”Junior”, elevii claselor a X-a din învățământul dual au concurat în unitățile de învățământ din Cluj, Brașov, Oradea și Ploiești, câștigătorii desemnați fiind primii 3 tineri din fiecare zonă participantă.

Colegii nostri au susţinut probe practice şi teoretice, iar 213 dintre aceștia, cei care au obținut cele mai bune rezultate, au trecut în etapa următoare, faza pe companie, care va avea loc în perioada 28 – 30 mai, la Oradea.

Mihaela Rodica Suciu, Director General al DEER, a spus următoarele: “Felicit toți participanții și în special pe cei care au obținut cele mai bune rezultate în această etapă a competiției profesionale. Trofeul Electricianului este un eveniment așteptat cu nerăbdare de toți cei implicați în această industrie, profesioniști care sunt dedicați muncii lor, zi de zi, și care asigură siguranța și continuitatea în alimentarea cu energie electrică a aproape 4 milioane de consumatori din zona de distribuție DEER.

După etapa finală pe DEER, de la Oradea, în acest an, Distribuție Energie Electrică Romania organizează, la Cluj-Napoca, faza națională a Trofeului Electricianului, la care vor participa cei mai buni dintre cei buni, reprezentanții celor șase operatori de distribuție a energiei electrice din România: Distribuție Energie Electrică Romania, Delgaz Grid, Distribuție Energie Oltenia, Rețele Electrice Banat, Rețele Electrice Muntenia, Rețele Electrice Dobrogea.    

Este o onoare pentru noi să găzduim acest concurs tradițional, orașul Cluj-Napoca va deveni, pentru o săptămână, în perioada 07 – 12 iulie, capitala energeticii românești, oferind ocazia celor mai valoroşi electricieni să-şi demonstreze profesionalismul”. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gazele naturale sunt o mare șansă pentru România. Cum profităm?

Articolul următor

Hidro "accelerează" procesul de emitere a autorizației de construire pentru Bumbești Livezeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share