Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holcim România face înscrieri pentru școala tehnică în domeniul construcțiilor

Școala Tehnică Holcim, aflată la cea de-a doua ediție, deschide înscrierile pentru o nouă generație de tehnicieni profesioniști în sectorul construcțiilor.

Cu o durată de doi ani de pregătire teoretică și practică în fabricile și stațiile de betoane din Grupul Holcim România, programul de studiu este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, absolvenți de liceu cu profil tehnic sau real din următoarele zone și locații geografice: Aleșd, Arad, Aiud, Carei, Câmpulung Muscel, Târgoviște, Buzău, Oradea, Roman, Satu Mare, Teiuș, Timișoara, Turda, dar și Rezina, din Republica Moldova.

Școlarizare gratuită

Dezvoltată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd, județul Bihor, acreditată și recunoscută de Ministerul Muncii și Educației din România, Școala Tehnică Holcim este un program de școlarizare complet gratuit și cuprinde atât ateliere tehnice, cât și practice.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de studiu, Școala Tehnică Holcim aduce împreună profesori, mentori, tehnologii și cele mai interesante procese de producție pentru 20 de tineri care ni se vor alătura după examenele din perioada 22-25 august.

„Școala Tehnică Holcim este mai mult decât un loc dedicat dezvoltării profesionale a tinerilor. O spun asta absolvenții noștri, care au învățat, au legat prietenii și, mai ales, au accesat un loc de muncă în acord cu pasiunile lor. Așteptăm să ni se alăture tineri entuziaști și plini de curiozitate din toate colțurile țării pentru a învăța o profesie nouă, tehnică, iar noi ne bucurăm să putem oferi acest tip de mentorat și îndrumare atât de necesar. Începem înscrierile pentru a doua generație de elevi și ne propunem să ducem acest proiect mai departe, cu încrederea că plus-valoarea adusă de tinerii absolvenți va contribui la inovarea și dezvoltarea sustenabilă a sectorului construcțiilor”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România și Market Head Moldova.

 

Program de studii

 

Elevii selectați în program vor învăța și experimenta despre procesul de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă și electrică, standarde și controlul calității, tehnologia prefabricatelor, precum și SSM și mediu. Iar modulele practice vor fi realizate în cadrul punctelor de lucru Holcim din România, din diverse divizii de business precum: ciment, betoane, prefabricate și agregate.

 

Totodată, cursanții vor beneficia de toate condițiile necesare succesului în carieră, și anume: cazare și masă, burse de merit, transport, echipament individual de protecție și toate materialele de studiu necesare. Iar după finalizarea celor doi ani de studiu, absolvenții primesc un loc de muncă în una dintre locațiile Grupului Holcim România.

 

Perioada de înscriere are loc în intervalul 3 iulie – 15 august, iar perioada de examinare:  se va desfășura între 22-25 august.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Varianta ocolitoare Făgăraș, în linie dreaptă: a fost semnat contractul de proiectare și execuție

Articolul următor

Asfamix, OPR Asfalt, Dacia Faber, fac Inelul Rutier Metropolitan Oradea - Lotul I

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share