Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON România, premiată de Crucea Roșie

Furnizorul de gaze și electricitate E.ON România a primit o plachetă din partea organizației umanitare.

Furnizorul mureșean de gaze naturale și electricitate E.ON România a primit o plachetă din partea organizației umanitare.

“Se împlinesc 147 de ani de când această organizație salvează vieți și oferă sprijin de orice fel celor aflați la nevoie. Voluntarii, printre ei și mulți colegi din E.ON, sunt oamenii pe care îi admir cel mai mult, pentru că pun binele comunității pe primul loc, fără să ceară ceva în schimb.

M-a bucurat enorm semnul de recunoștință și mulțumire oferit companiei noastre de către Crucea Roșie Română (CCR), pentru implicarea noastră în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe””, a spus Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

25 de milioane de euro din donații

“În urma donațiilor făcute de mai multe companii și oameni cu suflet mare, s-au strâns peste 25 de milioane de euro doar prin această acțiune. Promitem că vom face, alături de CCR și de ceilalți parteneri ai noștri, tot ce putem pentru a sprijini și pe viitor activitățile în beneficiul celor mai puțin norocoși, așa cum am făcut-o și până acum.

Profit de această zi importantă pentru a le mulțumi tuturor colegilor pentru implicarea și solidaritatea de care au dat dovadă de atâtea ori prin numeroase acțiuni de voluntariat. Împreună continuăm misiunea de a schimba în bine viețile oamenilor”, a menționat oficialul E.ON.

E.ON Energie România Târgu Mureș, companie membră a grupului german, este primul furnizor integrat de electricitate și gaze naturale din țara noastră. Firmele din grup operează rețele de distribuţie a gazelor naturale și a energiei electrice în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării.

7.000 de angajați din echipa E.ON dezvoltă soluții energetice și servicii unei comunități de 3,3 milioane de clienți rezidențiali și business din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), la întâlnirea în care antreprenorul care a câștigat licitația publică a făcut prezentarea proiectului tehnic.

ACI și Dico & Țigănaș au prezentat proiectul Dâmbovița Arena

Articolul următor
Preluarea acestora se face la stația de compostare a nămolului Câmpia Turzii de la persoanele fizice și juridice din cele două municipii, dar și comunele din arealul de deservire al Companiei de Apă Arieș (CAA).

Compania de Apă Arieș scoate compost din nămol

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share