Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TH Trucks și-a deschis centru de vânzări la granița cu Ungaria

Conducerea TH Trucks România a marcat în mod oficial extinderea rețelei de dealeri DAF prin noul centru de vânzări și service situat în Parcul Industrial Borș.
Dealerul auto a prezentat noua generație de camioane DAF | Foto: TH Trucks România

Dealerul auto din Cluj a activat noul său centru situat în localitatea bihoreană Borș.

Conducerea TH Trucks România a marcat în mod oficial extinderea rețelei de dealeri DAF prin noul centru de vânzări și service situat în Parcul Industrial Borș. “Acest nou sediu este mai mult decât o clădire și reprezintă o nouă etapă în evoluția noastră ca organizație. Aici avem și vom aduce împreună oameni talentați, inovație și pasiune”, au menționat reprezentanții TH Trucks.

Au fost prezentate noua generație de camioane DAF și tehnologii de top, având loc demonstrații interactive și sesiuni de test drive. Au participat reprezentanți ai DAF Trucks NV, colaboratori și parteneri ai TH Trucks, dar și autorități locale.

De asemenea, la Oradea a fost marcat startul Romanian DAF Road Show 2023, caravană ce mai cuprinde, în această vară, orașele Arad, Cluj-Napoca, Suceava, Bacău, Brașov, București și Constanța.

Profitul anual s-a dublat

În 2021, compania clujeană EVW Holding și-a schimbat denumirea și identitatea vizuală după schimbările intervenite la nivel de acționariat, devenind TH Trucks. Decizia de rebranding a venit ca urmare a modificării acționariatului: Turbos Hoet Group (Belgia) a cumpărat 50% din acțiunile EVW Holding.

TH Trucks a rămas unic distribuitor al mărcilor DAF, Isuzu, VDL și furnizor de piese de schimb. În 2020, o altă companie din grup, Logistic E van Wijk Apahida, transfera către o nouă firmă activitatea de real estate pentru îmbunătățirea performanței și a profitabilității ambelor linii de business.

Ramura transport a rămas în societatea divizată Logistic E van Wijk. TH Trucks avea, în 2022, afaceri de 554 milioane lei, cu un profit net de 25 de milioane, dublu față de cel din anul precedent, și 367 de angajați. Asociații societății din Gilău erau Turbo S Hoet Group (50%) și Gheorghe Chita (50%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Călătorii gratuite, vinerea în Arad

Articolul următor

1 milion de euro anual pentru dezvoltarea zonei rurale din județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share