Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Workshop de Bronhologie Intervențională Integrată la Oradea

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor și Societatea Română de Pneumologie, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității din Oradea și Departamentul pentru Situații de Urgență, organizează Workshop-ul de Bronhologie Intervențională Integrată.

Acesta va avea loc în Amfiteatrul și sălile de simulare ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, în perioada 21-22 iulie 2023.

Specialități medicale

Workshop-ul întrunește 6 specialități medicale – bronhologie, pneumologie, ATI, medicină de urgență, anatomie patologică, oncologie, și cuprinde de asemenea partea de asistență medicală. Vor fi explorate cele mai bune practici în ceea ce privește  bronhoscopia intervențională, anestezia asociată acesteia, calitatea materialului bioptic prelevat, perspective oncologice și alte aspecte practice relevante în activitatea bronhologică.

Tematici

Cursurile în cadrul workshop-ului vor adresa următoarele tematici: intubația dificilă asistată endoscopic, criterii de inserare a stenturilor traheale, rolul bronhoscopiei în separarea pulmonară, stenoze traheale, TBNA și EBUS TBNA, anestezie în bronhoscopia intervențională, bronhoscopia de urgență, calitatea materialului bioptic, jet ventilație și tehnici moderne în radioterapia plămânului. Programul workshop-ului cuprinde de asemenea mai multe simulări hands-on, care vin în completarea cursurilor.

Comitetul științific întrunește medici, asistenți medicali și cercetători din cadrul: Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, Colegiului Medicilor Bihor, Institutului de Pneumofiziologie Marius Nasta, Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și MAI/DSU. Evenimentul este sponsorizat de Karl Storz România, Astra Zeneca, Fuji România și Medeuropa România.

Înscrierile se pot face până în data de 15 iulie 2023 inclusiv, la adresa de email pneumo1@scmo.ro, persaona de contact fiind Dr. Alin Suciu. Evenimentul este gratuit și creditat de Colegiul Medicilor din România.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea va cumpăra 40 de autobuze electrice. Valoarea estimată, 26,5 mil. Euro

Articolul următor
La Wedding Days, din Iulius Mall Cluj, în acest weekend, găsiți informații și furnizori care vă vor ajuta să aveți nunta de vis de care își vor aminti cu plăcere toți cei care vor lua parte la petrecere.

Wedding Days, la Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share