Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă o autogară nouă în Bihor. S-a lansat licitația pentru autogara din Săcueni

Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor (ADD Bihor), din care fac parte Consiliul Județean Bihor și nouă orașe și municipii din Bihor, a lansat licitația pentru proiectarea și execuția unei noi autogări în județ, în orașul Săcueni.

Autogara va fi compusă dintr-o clădire cu sală de așteptare pentru călători, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, spații sanitare, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru autobuze. Vor fi realizate, de asemenea, amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc).

Valoarea totală estimată a proiectului este de 1.325.770,39 lei, fără TVA. Sunt prevăzute două luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuție. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pe 24 iulie 2023. Consiliul Județean Bihor va asigura, prin ADD Bihor, un milion de lei, restul reprezentând contribuția Primăriei Săcueni.

„La fel ca celelalte autogări din Marghita și Beiuș, autogara din Săcueni este o investiție care va aduce un plus transportului județean și local. Scopul acestor proiecte finanțate de Consiliul Județean Bihor, prin ADD Bihor, este acela de a asigura condiții moderne pentru transportul în comun, la nivel județean”, a precizat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Reamintim că în septembrie 2021 au fost finalizate primele autogări moderne din județ, în Beiuș și Marghita. Acestea au fost transferate în administrarea primăriilor odată finalizate.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O nouă ediție „Târg cu Sârg” – mai bun, mai aproape de la ai tăi, în Cetatea Oradea

Articolul următor
Producătorul clujean de mobilier Alyna a decis să doteze o grădiniță din localitatea maramureșeană Tămaia.

Urmașii haiducului Blidaru au făcut o donație de mobilier în Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share