Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă ediție „Târg cu Sârg” – mai bun, mai aproape de la ai tăi, în Cetatea Oradea

Cea de-a V-a ediție a „Târg cu Sârg” – mai bun, mai aproape de la ai tăi, va avea loc joi, 13 iulie 2023 în Cetatea Oradea, corpul F.

Orădenii, și nu numai, care vor să consume produse de calitate de la producătorii locali, trebuie neapărat să treacă pragul târgului. Și nu vor regreta.

Ca și la edițiile precedente, la târgul de joi din Cetatea Oradea și-au anunțat prezența producători locali de mezeluri, brânzeturi, pâine, zacuscă, gemuri și siropuri, legume și fructe, vin și pălincă.

Amintim doar câțiva dintre ei: Carmangeria „Casa Țăranului” (mezeluri), Cămara Apusenilor, Domeniul Roman (cașcaval, brânzeturi maturate), Pălincăria Trămuța din Bihor, Domeniile Creț (vin), Albinuțele lui Filip, Syruppis – Siropuri Naturale Oradea, etc.

„Târg cu Sârg” este un proiect Rotary Insignis Oradea, inițiat de Remus Roșca, profesor de la Facultatea de Științe Economice din Oradea, membru al Clubului Rotary Insignis Oradea, în colaborarea cu Asociația Millesime

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Chiar dacă de curând am primit diverse informații rele din teren despre porțiuni impracticabile de traseu, a venit momentul să vă anunțăm că partenerul nostru din Terra Dacica, Star Transmission & Star Assembly, ne va ajuta să rezolvăm situația complicată de la calea ferată dintre județele Hunedoara și Caraș-Severin, conform ATS.

Star Transmission & Assembly pun umărul la refacerea Via Transilvanica

Articolul următor

Încă o autogară nouă în Bihor. S-a lansat licitația pentru autogara din Săcueni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share