Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni România a semnat Carta Diversității

Leoni Wiring Systems își consolidează astfel angajamentul față de principiile nediscriminării și egalității de șanse și față de cultura organizațională bazată pe respect reciproc, încredere și diversitate.
Angajații celei mai noi fabrici a grupului german, din orașul bihorean Beiuș | Foto: Leoni România

Producătorul de componente auto a lansat o campanie de promovare a noilor valori ale companiei.

“Leoni Wiring Systems își consolidează astfel angajamentul față de principiile nediscriminării și egalității de șanse și față de cultura organizațională bazată pe respect reciproc, încredere și diversitate. Compania și-a propus ca toți membrii organizației să se ghideze după valorile care susțin dezvoltarea comunității Leoni: grija, respectul, responsabilitatea, colaborarea și orientarea spre rezultate.

Semnarea Cartei Diversității a avut loc la începutul acestei campanii, în același interval de timp dedicat promovării valorii grijă – definită prin empatie, acceptare și sprijin. Aceste elemente sunt cruciale într-un mediu incluziv, în care fiecare persoană care lucrează pentru Leoni trebuie să se simtă acceptată, susținută și în siguranță.

Prin semnarea Cartei Diversității în România, Leoni își afirmă dedicarea față de diversitate, îmbogățind cultura companiei și recunoscând rolul de ambasadori al angajaților săi. În România, Leoni are deja o tradiție în implementarea de inițiative care sprijină integrarea persoanelor din medii vulnerabile prin parteneriate dedicate comunităților locale”, au transmis reprezentanții companiei.

Vor oferi oportunități egale în companie

“La Leoni, diversitatea este esențială pentru succesul nostru. Suntem prezenți la nivel global, cu 95.000 de colegi. Ne angajăm să creăm un loc de muncă incluziv, care valorizează angajații de toate genurile, vârstele, etniile și mediile.

Fiind unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu 12.000 de salariați în toată țara, suntem responsabili de asigurarea de oportunități egale pentru toți cei din organizație și de susținerea integrării persoanelor aparținând grupurilor sociale vulnerabile.

Prin urmare, construim comunitatea companiei noastre prin promovarea respectului, empatiei și înțelegerii, astfel încât fiecare să se simtă apreciat, ascultat și împuternicit să contribuie cu perspectivele și talentele sale unice”, a declarat Ursula Biernert, Chief Human Resources Officer la Leoni Group.

Promovează conducerea autonomă

Leoni este un furnizor global de produse, soluții și servicii pentru gestionarea energiei și a datelor în industria auto. Lanțul valoric variază de la cabluri standardizate, speciale și de date până la sisteme de cablare foarte complexe și componente aferente, de la dezvoltare la producție. Conceptele de mobilitate urmărite sunt de la conducerea autonomă la sisteme de propulsie alternative sau de încărcare.

Leoni dezvoltă soluții de cabluri și sisteme de cablare de generație următoare ce reduc complexitatea și permit niveluri mai ridicate de automatizare, prin arhitectura zonală. Grupul de companii listate la bursă are 95.000 de angajați în 27 de țări și a generat vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro în 2022.

Grupul Leoni este prezent în România din 1999, având 12.000 de angajați (mai mult de 10% din forța de muncă globală a grupului), trei fabrici principale (în Arad, Bistrița și Pitești) și alți câțiva sateliți de producție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școală de vară la Facultatea de Drept din Oradea

Articolul următor
Honeywell, Oracle, FLUOR, SVB Energy sunt companiile vizitate în Statele Unite de Ionel Bogdan.

Șeful Maramureșului vrea să aducă Oracle și Honeywell la Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share