Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

20 de tineri designeri, prezenți la Electric Castle

Organizatorii festivalului vor să își respecte promisiunea de a oferi distracție maximă pe toată perioada celor cinci zile.

Programul Electric Castle de pe cele 12 scene este completat de întâlniri cu personalități din film și jurnalism, un Anti-Mall ce găzduiește viziuni proaspete în designul vestimentar și zeci de activități.

EC Talks by E.On propune dezbateri cu personalități de top. Participanții îi vor întâlni pe celebrul Irvine Welsh, autorul nuvelei „Trainspotting”, a cărei ecranizări a câștigat trei premii BAFTA, deținătoarea Premiului Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță – Maia Morgenstern, sau Cristian Delcea, cofondator al proiectului Recorder.

Profesorul Georgian Mazerschi va discuta despre cum poți transforma teoria din clasă în creativitate, echipa „România, te iubesc!” aduce aproape de public poveștile din spatele reportajelor ce au schimbat mentalităţi. Ruth Borgfjord și Adina Lupu vor pune în lumină provocările cu care se confruntă Queer Sisterhood.

Anti-Mall este locul în care festivalierii pot testa originalitatea în creații vestimentare. Branduri și designeri precum Retro Future, OTOTO, Porc, Hamza, Diana Marin, Tito Atelier, MINDTHEGAP sau Koja Concept vin cu soluții pentru cei ce caută un look altfel.

Varietatea e prezentă și când vine vorba de gastronomie, căci pe lângă preparatele preferate, adică burgeri, pizza și paste, există 35 de restaurante. Zona de grill rămâne varianta ideală pentru cei care vor să-și pregătească singuri mâncarea. Cei care preferă să vadă o sesiune de cooking a unui chef sau a unuia din artiștii din line-up o vor putea face la Tazz FoodStage.

De notat în programul zilnic – poza emblematică din Royal Wheel. Activitățile la înălțime includ și zborul cu balonul cu aer cald și pedalarea unor AirBikes. După o sesiune de bumping cars, festivalierii pot opta pentru o petrecere mai puțin obișnuită, într-o mașină de spălat rufe.

Giant jenga, twister sau bowlingul sunt printre jocurile preferate pe timp de zi, dar anul acesta participanții sunt așteptați și la o zonă de PlayStations și arcade games. Pentru a rămâne în formă, cei cazați în camping vor putea participa zilnic la clase de fitness. Copiii vor fi așteptați cu jocuri și activități dedicate, în timp ce tinerii vor găsi cele mai cool produse streetwear în zona specială Youth 21, de la Drip Stage.

Electric Offers, la Iulius Mall Cluj

“În magazinele Iulius Mall Cluj (IMC) te așteaptă Electric Offers, cu reduceri de până la 50% la o mulțime de articole vestimentare, de încălțăminte, accesorii și produse de beauty. Pentru a le accesa trebuie doar să prezinți brățara care te va însoți în toate cele cinci zile de distracție. Pe aceasta o poți obține tot din Iulius Mall, zona Atrium. Parteneri principali ne sunt: UMan, Il Passo, Buzz și SportVision.

IMC iubește muzica și festivalurile, zilele pretrecute cu prietenii și experiențele electrizante din fiecare vară, astfel că te pregătește pentru Electric Castle cu Electric Offers, tu trebuie doar să te întorci acasă cu cele mai cool amintiri. Inspirația pentru look-ul de festival este căutată atât printre piesele clasice ale modei, cât și printre hiturile lui 2023.

Indiferent ce vei alege, brandurile tale favorite te așteaptă cu reduceri substanțiale la o varietate de produse, numai bune de luat la festival. Uman, Buzz și SportVision au reduceri de 10% extra la toate produsele, iar Il Passo afișează oferte de până la 20% la orice produs. Află ce alte branduri au reduceri în perioada Electric Castle, consultând catalogul online.

În Iulius Mall Cluj, poți să vii să îți ridici brățara de festival, zilnic, în intervalul 10:00-22:00. Standul este prezent în zona Atrium până pe 18 iulie, iar apoi până în 21 iulie se va muta la etaj 1, lângă Colin’s”, anunță reprezentanții IMC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul cuprinde edițiile Târgului Produs de Cluj în acest municipiu, respectiv Festivalul Culturii Someșene Samus.

Festivalul Samus și Produs de Cluj se intersectează la Dej

Articolul următor

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea, modernizată și digitalizată prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share