Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Samus și Produs de Cluj se intersectează la Dej

Evenimentul cuprinde edițiile Târgului Produs de Cluj în acest municipiu, respectiv Festivalul Culturii Someșene Samus.
Cele două evenimente se întind pe parcursul a trei zile | Foto: APC

Asociația Produs de Cluj (APC), entitate sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează, ca partener al Primăriei și Consiliului Local, Zilele Municipiului Dej.

Evenimentul cuprinde edițiile Târgului Produs de Cluj în acest municipiu, respectiv Festivalul Culturii Someșene Samus. Acesta va avea loc între 14 și 16 iulie în Piața Bobâlna din municipiul Dej, între orele 10:00 și 24:00.

„Demarat ca un proiect de suflet care trebuia să scoată la iveală, să promoveze și să conserve valori ale culturii populare locale, Produs de Cluj a devenit nu doar un brand recunoscut, ci și un model de bune practici în domeniul său de activitate.

Tot mai multe autorități ale administrației locale, dar și mari întreprinzători din domeniul privat, solicită parteneriate pentru organizarea unor evenimente care includ târguri tradiționale și spectacole.

Expertiza Asociației Produs de Cluj, succesele obținute în promovarea micilor întreprinzători, ajunși acum agenți economici care s-au impus pe piață, este respectată la nivel local și național”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

La evenimentul de la Dej vor fi prezenți 30 de expozanți care vor oferi vizitatorilor produse apicole, fructe și legume de sezon, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, sucuri și siropuri naturale.

Artizanii prezenți vor expune costume populare din Ardeal și accesoriile necesare acestora, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie și jucării pentru cei mici.

Amatorii de preparate la grătar vor avea ocazia să-și satisfacă poftele la terasele amenajate special pentru ei, iar iubitorii de adrenalină vor avea la dispoziție un parc de distracții. Pe scena din incintă vor avea loc concerte de muzică ușoară și un adevărat recital folcloric.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie de tehnologie listată pe BVB, a anunțat înregistrarea cu succes a reducerii capitalului său social.

AROBS intră în ringul bursier principal în septembrie

Articolul următor

20 de tineri designeri, prezenți la Electric Castle

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share