Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În cel mult trei ani, fabrica Teconnex de la Tureni va deveni cea mai mare locație a grupului

Teconnex este lider global în furnizarea de soluții de prindere proiectate pentru piața de emisii, investind în același timp în noi tehnologii prin Programul de diversificare a produselor. Cu fabrici pe patru continente, îmbunătățirea continuă a Teconnex a condus la diversificarea producției pentru a satisface cerințele unui număr de sectoare industriale. Este o direcție imperios necesară și vine din nevoia reală a realităților din piață precum și viața de zi cu zi.

Istoria Teconnex a început cu producția de soluții tehnice de cuplare și continuă să crească la nivel global, dar Teconnex s-a extins astăzi în lumea burdufurilor, energiei electrice, aerospațiale, automatizării, matrițelor și multe altele în viitor.

În 1997 a fost înființat Grupul Teconnex în UK, zona Leeds, însă de aici a continuat o creștere semnificativă:

2012 – JV China

2016 – Mexico Monterrey

2017 – o nouă achiziție Bellow – producție de burdufuri

2018 – expansiune globală cu fabrica din România și pe final de an India.

Teconnex Europe SRL a fost fondată în mai 2018, în urmă cu cinci ani, ca parte a strategiei de expansiune în Europa, dar și ca măsură în fața BREXIT-ului.  Teconnex Group, cu sediul central în Marea Britanie, Keighley, are deja o prezență în Mexic (Monterrey), India (Pune) și China și după o jumătate de secol de dedicare pentru proiectarea și fabricarea colierelor, Teconnex Group este lider global în ce privește producția de coliere pentru sistemele de exhaustare, substituind competiția în ultimii ani.

”Fabrica de producție din Tureni, județul Cluj are deja peste 200 de angajați și furnizează produse de înaltă calitate pieței europene, majoritar fiind exportul către OEM și Tier 1 din Germania. Proprietatea din Tureni a fost achiziționată anul trecut pe 19 august 2022. Chiar și în aceste vremuri fără precedent, continuăm să fim pe deplin dedicați proiectelor și investițiilor noastre în România ca grup și să arătăm angajamentul nostru pe termen lung al Grupului Teconnex în România.  Achiziționarea proprietății a fost lucrul potrivit pentru comunitate, asigurând locuri de muncă în zonă și oferind Teconnex Europe o platformă fermă pentru viitorul afacerii și sprijinind clienții noștri din Europa. Avem o echipă fantastică la nivel local, care, susținută de sediul din Marea Britanie, lucrând împreună, ca o singură echipă Teconnex, ne creează viitorul!” susțin reprezentanții Teconnex Europe.

Planurile de expansiune includ proiecte noi care pe parcursul următorilor 2-3 ani vor conferi fabricii din România statutul de cea mai mare locație de producție a grupului cu vânzări de peste 50% față de volumele actuale! Investițiile vor presupune și noi proiecte de digitalizare a fabricii, noi mașini pentru automatizarea proceselor, precum și extinderea construcției de la Tureni. Toate acestea sunt vești bune pentru grup, dar și pentru comunitatea locală. Sunt oportunități de a lega noi colaborări, de a extinde și întări parteneriatele existente având valori puternice care ne definesc!

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Grupul MedLife a anunțat achiziționarea pachetului integral de acțiuni al Policlinicii Sfântul Ilie Craiova și a pachetului majoritar de 51% al Clinicii Union Medical (CMU) Cluj. Acestea vor fi integrate în Rețeaua Sfânta Maria.

MedLife preia pachetul majoritar la Union Medical Cluj

Articolul următor

Mamografii gratuite la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share